- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Igen, sajnos eléggé szerteágazó, én sem rég kezdtem neki...

A legnagyobb problémát (flash, schockwave, active-x...) nekem is a különböző böngészők összehangolása okozza.
Például, a legnagyobb hiányosság, hogy Firefox nem hajlandó normálisan kezelni a legördülő menüs megoldásokat. (Ld. videólejátszás)
Honlapot tervezek, ahhoz kellett belső videólejátszó, de az ablak sosem jelent meg, csak a menü, de az is "offline", tehát nem indult meg semmi.
Explorer, Opera alatt tökéletes volt.
(Igaz, Firefox alatt pl. nem kell vesződni annyit a "flessel" és az active-x sem okoz sok problémát.)
Nagy nehezen sikerült egy amerikai fórumon található kezdeményt úgy alakítgatni, hogy végül is mindhárom böngészőn megindul a lejátszás - ráadásul nem kér semmilyen beépülőt -, van ablak, stb... Persze, divx kodek kell hozzá, de mihez nem... -
-
puttputt
őstag
Elképzelhető egy "auto install Active-x" szkript vagy plugin beültetése a weblapba?
Vagy olyan, ami mellőzteti a popup (Active-x install) megjelenését? -
puttputt
őstag
válasz
vancha2
üzenetére
Köszönöm a választ! Már nagyjából megoldottam a dolgot, Active-x maradt végül, azt könnyebb "univerzálissá, automatikussá" tenni minden böngésző számára.
A flash-vel csak az a baj, hogy mivel a tárhelyem egyben max. 5Mb-ot enged feltölteni (összesen 50), ezért meg vagyok lőve, mert ugyanaz, ami AVI-ban 2 Mega, Flashben kb. 10.
(Max. darabolva tehetném fel, de annak mi értelme..., ha online akarom?)
Bár, lehet így is kényszerülök majd tárhelyváltásra, ha gyülekeznek a videók...
-
puttputt
őstag
Tudtok valami olyan szkriptet ajánlani, amivel úgy tudok szerveren lévő videót (embed módon) lejátszani, hogy nem tűnik fel a látogatónak sem az Active-x... és hasonló társainak feltétlen letöltésére unszoló üzenet, ill. lejátszási letiltás?
Nagyon megköszönném!
Sok beépített, szkriptelt lejátszóról is hallottam már, de működtetni még nem igazán sikerült...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Üzleti vita és megbeszélés
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), de majd kiderül.