Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Az ok, hogy vannak kötöttségek, de abban igaza van, hogy elég elbaltázott dolog az, ha egy rakat alkalmazás fut egy helyen és nem férnek hozzá egy közös adatbázishoz.
Amúgy nem tudom, hogy ennek az általad vázolt szisztémának milyen erőforrásigényei vannak, de kicsit úgy érzem, hogy túllősz a célon. Ennél sokkal kevesebb eszköz-ráfordítással is meg kéne tudni oldani (ami nyilván időben viszont több lenne mint 3 óra). Nálunk jboss clusterek vannak, aminél a jgroups eleve ott van, én azt használnám egy ilyen hálózat kiépítésére, ha nagyon cizelláltan kéne megoldani, de a legtöbbször a cizellált megoldásokat senki nem fizeti ki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Viccrovat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Senki sem töröl ennél jobban
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest