Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Az ok, hogy vannak kötöttségek, de abban igaza van, hogy elég elbaltázott dolog az, ha egy rakat alkalmazás fut egy helyen és nem férnek hozzá egy közös adatbázishoz.
Amúgy nem tudom, hogy ennek az általad vázolt szisztémának milyen erőforrásigényei vannak, de kicsit úgy érzem, hogy túllősz a célon. Ennél sokkal kevesebb eszköz-ráfordítással is meg kéne tudni oldani (ami nyilván időben viszont több lenne mint 3 óra). Nálunk jboss clusterek vannak, aminél a jgroups eleve ott van, én azt használnám egy ilyen hálózat kiépítésére, ha nagyon cizelláltan kéne megoldani, de a legtöbbször a cizellált megoldásokat senki nem fizeti ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest