Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• emvy
    félisten

és a node-ok közötti hálózat is támogatja?
    nem értem, minek raksz fel egy komplett infrastruktúrát olyan feladatra, amit valószínűleg létező cuccal is meg lehet oldani.

például konfig postgresben egy konfig táblában, módosításra trigger, amit figyel az app. adatbázisod nagy valószínűséggel van. vagy dhcp opcióval, esetleg snmp trap-pel is lehet figyelmeztetni.

most arról nem beszéltem, hogy miért nem lehet úgy összerakni az alatta levő infrastruktúrát, hogy ne kelljen érdemi konfig változtatást csinálni. például pont a proxynál valószínűleg lehetne.

> például konfig postgresben egy konfig táblában

Igen, ez lehetne, de sajnos mindenfele szabvanyok miatt nem fogunk tudni a fo adatbazisba konfigot irni on demand. Ha meg felrakok egy masik postgrest csak erre, az mar kapasbol sokkal bonyolultabb, mint pl. a Consul (el tudom mondani, hogy miert).

Az alapveto infrastrukturat nem mi menedzseljuk hanem ... 'robotok'. (Ertsd: azt nem sikerult megoldani honapok alatt, hogy egy uj VM-et egy regi VM kulso IP-je moge rakjanak be.)

A node-ok kozotti halozat egyebkent ez: https://www.weave.works/products/weave-net/

Új hozzászólás Aktív témák