- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LG LCD és LED TV-k
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Autóhifi
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Egyrészt a google is megéri a pénzét, szívfájdalom nélkül lő le projekteket. Néha még hasznosakat is... a profit ugye fontosabb. Egyébként én is jobban bírom a google hozzáállását úgy általánosságban, mint az oracle-ét.
Másrészt pedig ez is csak egy újabb felhajtás a sok közül, semmi sem fog meghalni, minden megy tovább ugyanúgy, legfeljebb kicsit más lesz. Rengeteg piaci szereplő épít a javara, még az Oracle maga is erősen függ tőle. Rohadt nagy meló lenne mindent áttolni egy másik nyelvre, még évtizedekig lesz java, max lassan kivéreztetni tudná az orákulum.
Már ha akarja. Szerintem most ez a felhős átállás annyira betett a cégnek, hogy minden erőforrást arra irányít át. Kézenfekvő, hogy ehhez a mostohagyerek java alól húzza ki a talajt. Majd idővel visszaáll a rend. (vagy nem)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android szakmai topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest