- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Igen, a minecraftban tickek vannak. Be kell állítani, hogy a blokk/cucc, amit hozzáadsz hány tickenként frissüljön. 10 tick jelent 1 mp-et. És az általad linkelt EventHandlerrel lehet lekódolni, h mit hajtson végre, ha blokkfrissítés van. Nade, ez azért nem jó, mert én azt szeretném, ha az általam létrehozott rubint blokkot kiütöd, akkor 20% eséllyel ad egy sercegő hangot, majd 4 mp múlva robban.
Megoldhatnám úgy, hogy beleírom az EventHandler onDestroy részébe, hogy a változót állítsa mondjuk 1-re, és az update tick-be pedig berakhatnám, hogy ha a változó 1, akkor minden update ticknél adjon hozzá 1-et, és ha mondjuk elérte a 4-et, akkor robbanjon, de ezzel az a gond, h szétütés után már nincsen update tick. Másodsorban pedig, hogy ha több rubint blokk van a világban, akkor azok is frissítődnek és ha a változó 1, akkor az összes ad hozzá mrg egyet és ezzel vagy kifagy a játék, vagy felrobban az egész map...
Tehát picit tanácstalan vagyok. De akkor du megosztom a kódot püben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Fitbit Charge 6 /Coral színű
- Asztali PC , i7 13700F , RTX 4070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , R7 5700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 750GB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest