Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagy help kellene nekem

a helyzet: az eddig használt kedvenc fejlesztői eszközeim atom mód elavultak és kimentek a divatból. a másik pontja a helyzetnek, hogy nulláról el kellene kezdenem írni egy alkalmazást.
a kettő következménye, hogy úgy döntöttem, az egész kóceráj megy a kukába, és (majdnem) teljes platformot váltok. a kérdés, hogy mire
a felhasználói felület és környéke a segítségkérés tárgya
megváltoztathatatlan feltételek:
- jáva (nyilván, ha ide írok)
- webes kliens szerver cucc
- appszerver glassfish
- netbeansben menjen a fejlesztés.
- aktuális firefoxszal működjönváltoztatható feltételek, álmok:
- ehhez az alkalmazáshoz jó lenne, ha futásidőben változtatható formokat tudnék csinálni.a megálmodott ideális válasz a kérdésemre:
- használj icefaces-t
- használj x.y keretrendszert,
stb.tia
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Ryzen 5 2600 + gyári bontatlan hűtő
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs