- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz
bambano #7919 üzenetére
Nos a tervezett rendszer mélyebb ismerete nélkül.
- Java 1.7 minimum
- Tomcat 7
- Spring Framework (Security, MVC)
- Ha kell ORM, akkor Hibernate
- Kliens oldalon JQuery a dinamikus formkezelés miatt. A JQuery ELVILEG! böngészőfüggetlen.Elsőre ezekből létre lehet hozni egy aránylag könnyűsúlyú cuccot.
-
floatr
veterán
válasz
bambano #7919 üzenetére
Na majd erre fogsz olyan válaszokat kapni, hogy nem győzöd kapkodni a fejed. Nekem olyan szempontjaim vannak hasonló problémákra, hogy legyenek az egyes rétegek teljesen különválasztva, magyarán ne legyen olyan hibrid megoldás, ami keveri a szerveroldali és kliensoldali technológiát (pl gwt). Legyen egy kliens oldali framework, és egy SOA backend. Nekem a Spring backend és az ExtJS jött be eddig a leginkább. Utóbbit azért használom szívesebben, mert nem dizájnerek találták ki.
Dinamikus formokat saját megoldással raktunk össze, akármilyen technológia is volt a frontenden. Ha a dizájn nem az egyedi brandelés irányába menne el, akkor ennél gyorsabb eszközt nem nagyon találsz. Már nem farokméregetésiből, csak eddig ezt tapasztaltam
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged