Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Nos a tervezett rendszer mélyebb ismerete nélkül.
- Java 1.7 minimum
- Tomcat 7
- Spring Framework (Security, MVC)
- Ha kell ORM, akkor Hibernate
- Kliens oldalon JQuery a dinamikus formkezelés miatt. A JQuery ELVILEG! böngészőfüggetlen.Elsőre ezekből létre lehet hozni egy aránylag könnyűsúlyú cuccot.
-
floatr
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Na majd erre fogsz olyan válaszokat kapni, hogy nem győzöd kapkodni a fejed. Nekem olyan szempontjaim vannak hasonló problémákra, hogy legyenek az egyes rétegek teljesen különválasztva, magyarán ne legyen olyan hibrid megoldás, ami keveri a szerveroldali és kliensoldali technológiát (pl gwt). Legyen egy kliens oldali framework, és egy SOA backend. Nekem a Spring backend és az ExtJS jött be eddig a leginkább. Utóbbit azért használom szívesebben, mert nem dizájnerek találták ki.
Dinamikus formokat saját megoldással raktunk össze, akármilyen technológia is volt a frontenden. Ha a dizájn nem az egyedi brandelés irányába menne el, akkor ennél gyorsabb eszközt nem nagyon találsz. Már nem farokméregetésiből, csak eddig ezt tapasztaltam
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest