Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
szcsaba1994 #7845 üzenetére
Azt értem, hogy nem szabad, de azt nem, hogy miért nem?
Mi az oka annak, hogy a fejlesztő nem struktúrálhatja a kódját úgy, ahogy az szerinte használható és átlátható?
Remélem nem az, hogy a prof könnyebben kinyomtathassa az 1 db fájl tartalmát.Egy normális világban / OO nyelvben egy kicsit is komplexebb megoldást nem egy osztály valósít meg. És akkor csodálkozunk, hogy az egyetemről érkezők olyan minőségű kódot produkálnak, amilyet. (Én is ilyet produkáltam, és utólag visszanézve nem vagyok rá büszke.)
Szerencsétlenek nem hogy nem látnak mást, még a kreatívabb kisebbséget is megkötik az idióta szabályaikkal.Lortech: A nested class is egy újabb osztály. Bár nem erről szólt a feladat, de ha úgy tartja kedvem, 826 osztályt is tehetek egy fájlba, csak éppen rettentő gusztustalan lesz.
Persze ebben az esetben én is inner classra szavazok, nagyon ide kívánkozik. Inkább, mint az egymásba ágyazott konténerek végeláthatatlan sora. Vagy akkor szívassuk meg a tanárt, és az olvashatatlanságig bonyolítsuk túl, legyen neki is pár kellemes órája, amíg kitalálja, mit csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged