Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Pedig ha nem is pont java, de programozas temaba elegge illik, hogy melyik kiosztasnak mi az elonye. En is parhuzamosan kettot nyuzok, ha muszaj ekezet pl. doksi, akkor az y-z csere miatt a 101 magyart hasznalom, de alapbol angolt (eleg oreg vagyok ahhoz, hogy emailbe se volt tanacsos ekezetet irni, es folyekonyan olvasom az ekezet nelkuli magyart, ezt szoktam meg). Az tuti, hogy nem tennek ki minden sorvegi pontosvesszot altgr-rel... foleg 10 ujjas gepeles mellett azok a kombinaciok!
Mondjuk nyelvenkent van elteres, pl. python eseten kevesebb ilyen egyertelmuen csak idegesitoen elerheto karakter hasznalata szukseges.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Tesla topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- sziku69: Szólánc.
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- ÚJ!! GARIS! MSI MPG B550 GAMING PLUS
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Macbook Pro M3 Max 14CPU/30GPU 36GB RAM 1TB SSD Magyar bill. - 2027. májusig AppleCare+ garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Asztali PC , i7 7700 , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi