- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moriak
tag
válasz
bucsupeti
üzenetére
Pontosan. Egy évre előre is. Van egy számlád oda befizethetsz és akkor időarányosan vonják róla a pénzt. Ha használod 2 hetet azt is megteheted. Általában késésben szoktam lenni 3-4 dollárral mindig későn jut eszembe, de kapok róla figyelmeztető emailt. Jól kell bekonfigolni, mert csinglisek szeretik támadni.
MongoDB, MySQL, Tomcat, SVN, GIT, Apache van fent nekem. Sávszél nem nagy, de nem is torrentszervernek vettem ill. érdemes odafigyelni rá, hogy van adatforgalom limit. Soha nem voltam a közelében sem. Volt kuponkódom Googleben találtam így volt 2 hónap ingyen. Ubuntu szerver van fent nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- PC Architech Branding
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest