Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Tudtok valami forrást ahol vannak java gyakorlati feladatok esetleg tutorialokkal/megoldásokkal együtt? Az utóbbi fél évben nem volt java-s tárgyam de most fel szeretném frissíteni a dolgokat. Keresgéltem neten de nem találtam olyan feladatgyűjteményt vagy tutorial sorozatot ami alapoktól indul (mondjuk annak nagy részét csak átgörgetném) és esetleg megoldás vagy segítség is van mellette.Amire konkrétan gondolok:
-Feladat leírása
-Esetleg részletkód a feladat elejéből de ez nem fontos
-Több feladat ami végigmegy a java alap vagy közép szintjéig (öröklődés, interfészek, kivételkezelés, absztrakt osztályok, jó kis listás feladatok rendezésekkel, stb).
-Olyan szintű megoldás vagy magyarázat amivel biztosan meg tudom oldani az adott feladatot akkor is ha előtte nem tudtam mit kellene csinálnom.Az angollal nincs probléma tehát jöhetnek nyugodtan olyan linkek is.
Lehet, hogy az ilyen típusú tutorial csak a fejemben létezik, de gondoltam egy kérdést megér itt a topikban.

Addig is marad nekem a Thinking in Java jobb híján (bár sokak szerint nem is kell jobb de én a gyakorlati dolgokat szeretném fejleszteni most).
LMGFY linkeket nem kérek köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pánik a memóriapiacon
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest