- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-book olvasók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Tudtok valami forrást ahol vannak java gyakorlati feladatok esetleg tutorialokkal/megoldásokkal együtt? Az utóbbi fél évben nem volt java-s tárgyam de most fel szeretném frissíteni a dolgokat. Keresgéltem neten de nem találtam olyan feladatgyűjteményt vagy tutorial sorozatot ami alapoktól indul (mondjuk annak nagy részét csak átgörgetném) és esetleg megoldás vagy segítség is van mellette.Amire konkrétan gondolok:
-Feladat leírása
-Esetleg részletkód a feladat elejéből de ez nem fontos
-Több feladat ami végigmegy a java alap vagy közép szintjéig (öröklődés, interfészek, kivételkezelés, absztrakt osztályok, jó kis listás feladatok rendezésekkel, stb).
-Olyan szintű megoldás vagy magyarázat amivel biztosan meg tudom oldani az adott feladatot akkor is ha előtte nem tudtam mit kellene csinálnom.Az angollal nincs probléma tehát jöhetnek nyugodtan olyan linkek is.
Lehet, hogy az ilyen típusú tutorial csak a fejemben létezik, de gondoltam egy kérdést megér itt a topikban.
Addig is marad nekem a Thinking in Java jobb híján (bár sokak szerint nem is kell jobb de én a gyakorlati dolgokat szeretném fejleszteni most).
LMGFY linkeket nem kérek köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest