Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Asus ROG STRIX/TUF Gaming “Kérdezz felelek,,
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Tudtok valami forrást ahol vannak java gyakorlati feladatok esetleg tutorialokkal/megoldásokkal együtt? Az utóbbi fél évben nem volt java-s tárgyam de most fel szeretném frissíteni a dolgokat. Keresgéltem neten de nem találtam olyan feladatgyűjteményt vagy tutorial sorozatot ami alapoktól indul (mondjuk annak nagy részét csak átgörgetném) és esetleg megoldás vagy segítség is van mellette.Amire konkrétan gondolok:
-Feladat leírása
-Esetleg részletkód a feladat elejéből de ez nem fontos
-Több feladat ami végigmegy a java alap vagy közép szintjéig (öröklődés, interfészek, kivételkezelés, absztrakt osztályok, jó kis listás feladatok rendezésekkel, stb).
-Olyan szintű megoldás vagy magyarázat amivel biztosan meg tudom oldani az adott feladatot akkor is ha előtte nem tudtam mit kellene csinálnom.Az angollal nincs probléma tehát jöhetnek nyugodtan olyan linkek is.
Lehet, hogy az ilyen típusú tutorial csak a fejemben létezik, de gondoltam egy kérdést megér itt a topikban.

Addig is marad nekem a Thinking in Java jobb híján (bár sokak szerint nem is kell jobb de én a gyakorlati dolgokat szeretném fejleszteni most).
LMGFY linkeket nem kérek köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- Gitáros topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Galaxy S25 SM-S931BLBHEUE - 512 GB - Jeges Kék - Icyblue - Kizárólag a Samsungnál elérhető szín
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest