Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
Hát jah. Nekem is fáj pár dolog. Pl. a metódusokban a default paraméterérték megadás. Nyilván meg lehet oldani, de a varargs, a method overload számomra kicsit munkás
Aztán miért nem lehet Enum-ot extendálni? Persze, tudom, hogy final, de miért kell annak lennie? Simán lehetne abstract enum is. Néha fájóan hiányzik az, hogy fel lehessen venni mondjuk property-ket, amiket az utódok elérhetnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI+Intel Combó! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Aztán miért nem lehet Enum-ot extendálni? Persze, tudom, hogy final, de miért kell annak lennie? Simán lehetne abstract enum is. Néha fájóan hiányzik az, hogy fel lehessen venni mondjuk property-ket, amiket az utódok elérhetnek...