Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Adott egy díjkalkulátor elkészítésének feladata. A teljes szövegét nem másolnál be a lényeg, hogy vannak kulcs érték párok:
adott csoport neve - hozzá tartozó adott ár
és
adott elem neve a csoportból - az elemet tartalmazó csoport neve
Megjegyzésnél oda van írva, hogy "Az árak konfigurációban tárolandók." és "Az összerendelések is
konfigurációban tárolandók."A program bemenete egy megadott formátumú CSV állomány kell, hogy legyen.
Kiértékelési szempontként többek között ez van feltüntetve:
- Build rendszer (Ant, Maven)
- Konfiguráció tárolásaMivel sajnálatos módon új vagyok az Ant, Maven témában ezért nem vagyok benne biztos mi értendő konfiguráció alatt. Tudom magyarul kevés infó van, szóval, ha nincs más angolul is jöhet bármi hasznos

Apropó Mavenhez tud valaki jó tutorialt vagy könyvet kezdésnek? (Netbeans-t preferálok leginkább)
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- OLED monitor topic
- Linux Mint
- Socket AM4
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100% Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Akku: 100%, Normál. Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 12 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest