- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Izmos Corsair tápok oldalsó interfészekkel és iCUE Link kontrollerrel
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok, van egy weboldal aminek a galéria része egy admin felületről bővíthető.. pusztán tanulás céljából nekiálltam, hogy készítsek egy, az admin felületnek megfelelő, alkalmazást... Az infók elküldését az adatbázisba már sikerült megoldani ( cím, leírás stb.) viszont magát a képet is el kellene küldeni...
Nem vagyok meggyőződve, hogy amiket a googliban találtam az pont az amire nekem szükségem van (persze, az is lehet, hogy nem jól keresem... ). Tehát a kérdésem lényege az, hogy merre induljak el, olyat találtam hogy ftp re öltsem fel de akkor szerveren majd át kell másolni oda ahol az oldal keresi, nem? Vagy ez, hogy működik?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HP OMEN Transcend - 32", OLED, 3840x2160, 240Hz, G-SYNC, FreeSync, 0,03ms, HDR - Új - Eladó!
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- Thermaltake Level 10M gaming mouse egyedi gamer egér
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest