Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
"Nézem ezt az Angster féle könyvet, mennyire gáz hogy kb 11 éves már? Érdemes ebből elkezdenem tanulni a 0-ról?"
Az objektumorientált szemlélet 11 évvel ezelőtt is ugyanaz volt, mint ma. A javaban a String se változott azóta. Jól is néznénk ki, ha 11 év alatt az alap dolgok érvényüket vesztették volna. Persze, ma már fogsz korszerűbb(nek kikiáltott) technológiákat találni bizonyos problémákra, de ha majd azokba belenézel akkor rájössz, azok is csak az örök érvényű alap dolgokból építkeznek. Csak megírták helyetted a frappáns megoldást az adott problémára.
Én a relációs adatbázisokról minden alap dolgot az 1978-ban kiadott Halassy féle könyvből tanultam.. Ott volt leírva jól és érthetően az összes dolog. Még az államvizsgára is ebből készültem eben a témában (2003-ban)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest