- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
"Nézem ezt az Angster féle könyvet, mennyire gáz hogy kb 11 éves már? Érdemes ebből elkezdenem tanulni a 0-ról?"
Az objektumorientált szemlélet 11 évvel ezelőtt is ugyanaz volt, mint ma. A javaban a String se változott azóta. Jól is néznénk ki, ha 11 év alatt az alap dolgok érvényüket vesztették volna. Persze, ma már fogsz korszerűbb(nek kikiáltott) technológiákat találni bizonyos problémákra, de ha majd azokba belenézel akkor rájössz, azok is csak az örök érvényű alap dolgokból építkeznek. Csak megírták helyetted a frappáns megoldást az adott problémára.
Én a relációs adatbázisokról minden alap dolgot az 1978-ban kiadott Halassy féle könyvből tanultam.. Ott volt leírva jól és érthetően az összes dolog. Még az államvizsgára is ebből készültem eben a témában (2003-ban)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest