Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnysys
tag
válasz
M_AND_Ms
üzenetére
Köszi!
Na, igen, többek között ezért is szeretnék valakit találni, aki ezzel foglalkozik, és akivel kontrollált körülmények között tudok haladni. Eddig általában mind az Arduino (C++ alapú) programozása, mind a Java programozása során megtaláltam az adott nyelvben, az adott feladathoz szükséges megoldásokat, de fogalmam sincs, hogy azok a legjobb megoldások, vagy csak jó megoldások voltak-e, vagy esetleg "épp, hogy megoldások" voltak, de semennyire nem voltak pl. elegáns megoldások. Pl. pár hete leprogramoztam egy egyszerű számológépet Javaban, ami úgy működött, hogy a TextField, getText által adott értékeket alakította át ParseFloat utasítással, amelyekkel aztán matematikai műveleteket végzett, majd az eredményt ismét String-ként jelenítette meg a TextField-en. Mivel csak magamtól, innen-onnan szedegetem össze a tudásomat, ilyen - gondolom nem túl szerencsés - megoldásokat találok ki. Tehát az alapvető programozási szemléletet (vagy hogy is nevezzem) is meg kellene tanulnom. Ezt is el lehet sajátítani önállóan?(#6178) axioma:
Én is sokat merítek mások kódjából. Ha volt valami feladat, amire sehogy nem jöttem rá magamtól, megkerestem egy hasonlót a neten, és felhasználtam. Ha működött, átolvastam sokszor, memorizáltam, magamévá tettem, így legközelebb, hasonló esetben már tudom használni.
Szóval, érzem én, hogy ma már szinte mindent meg lehet tanulni a neten elérhető anyagokból, csak szeretnék minél gyorsabban haladni.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Assetto Corsa Rally
- LEGO klub
- Öt év után újra előkerült a SiN Reloaded
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GL.iNet OFF topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hardcore café
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Fujitsu Esprimo P520 E85+ PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 240 GB SSD
- MSI GeForce RTX 5090 VANGUARD SOC /// ÚJ BONTATLAN /// 2028.12.01.-ig GARI /// 2025.12.01. gyártás!
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest