Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
sunnysys
üzenetére
Én tanultam a főiskolán programozást (elsőnek TurboPascal, aztán meg Java keretében - pont az Angster könyvet kaptuk), de az igaz javas ismereteimet később a munkahelyem napi gyakorlatban szereztem (illetve itt még elvégeztem a Sun által tartott tanfolyamokat), mivel itt bedobtak a mélyvízbe.
Természetesen autodidakta módon is eljuthatsz akármeddig. A legfontosabb, hogy csináld, ehhez viszont kellenek értelmes feladatok, amikben a megvalósítandó dolgokat nem alakítgathatod csak azért, mert a tudásodhoz képest kihívásokat állít eléd. Pont ezek azok amiket le kell küzdened, ki kell kaparnod a megoldást, utána kell olvasnod és kérdezősködnöd ill.,sokat-sokat kell próbálkoznod. Ettől okosodsz!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- EAFC 26
- Xbox Series X|S
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Alienware 17r4 olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi