- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
materk
újonc
Köszi szépen, működik, nem is értem, hogy nem akadtam rá erre.
Esetleg tudnál tippet adni, hogy tudnám jobban megvalósítani az elképzelésemet?
Leegyszerűsítve jelenleg vannak felhasználok, akiknek lehetnek versenyezői és a verseny végeredmény alapján kapnak pontokat a felhasználok. Azért gondoltam így, mert azok a versenyzők akikből válogathatnak a felhasználók, az mindenki számára ugyanaz az n db. Gondoltam, ha létrehozok egy listát a verseny entitásban, amibe majd belepakolom a versenyzőket végeredmény alapján, akkor nem hozok létre semmi extra adatot és így elkerülhetem az adatok többszörös tárolását fölöslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest