Hirdetés
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Gaming notebook topik
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- Riasztó topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
materk
újonc
Köszi szépen, működik, nem is értem, hogy nem akadtam rá erre.
Esetleg tudnál tippet adni, hogy tudnám jobban megvalósítani az elképzelésemet?
Leegyszerűsítve jelenleg vannak felhasználok, akiknek lehetnek versenyezői és a verseny végeredmény alapján kapnak pontokat a felhasználok. Azért gondoltam így, mert azok a versenyzők akikből válogathatnak a felhasználók, az mindenki számára ugyanaz az n db. Gondoltam, ha létrehozok egy listát a verseny entitásban, amibe majd belepakolom a versenyzőket végeredmény alapján, akkor nem hozok létre semmi extra adatot és így elkerülhetem az adatok többszörös tárolását fölöslegesen. -
materk
újonc
Írok egy példát, remélem érthető lesz.
manytomany listához adok hozzá meglévő rekordokat.
Pl: van 3db A tipusu rekordom 1-2-3 id-vel. Én ezt a B tipusu manytomany listába belerakom 2-3-1 sorrendbe és mikor később lekérem, akkor a listában az objektumok már az 1-2-3 szerint lesznek. Az összekapcsoló táblázatban viszont jó sorrendbe mutatja őket, csak mikor lekérem a listát, az nem felel meg annak a sorrendnek. Ugye van egy táblázatom ahol mutatja a kapcsolatokat, jelen esetbe, id-k alapján 1-2, 1-3, 1-1, feltéve hogy az 1-es kulcsú B entity listájához csapom hozzá ezeket az adatokat.
Azért szeretném így megoldani, mert a 2-es kulcsú B entity listájába ugyanezt a 3 A tipusut akarom csak pl 1-3-2 sorrendbe és így tovább. Ugyanazok a játékosok vesznek részt más versenyeken és így szeretném megvalósítani a helyezéseket, lehet nem így kéne, de még csak most kezdtem el ezt tanulni. -
materk
újonc
Sziasztok
Azt belehet állítani h az entity osztályomban a manytomany listára ne történjen semmiféle rendezés?
Nincs berakva az OrderBy annotáció, de így rendezi kulcs alapján. Nem találtam neten sehol, hogy lehetne kikapcsolni a rendezést. Fontos lenne, mert úgy szeretném megkapni az adatokat amilyen sorrendben belepakoltam és nem akarok új adattagot létrehozni csak az automatikus rendezés miatt. JPA/Hibernate annotáciokat használok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- Proxmox VE
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest