Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
EE témával kapcsolatban lenne kérdésem. Nemigazán vagyok otthon a témában, most kezdek részletesen belemerülni.
A kérdésem az hogy mi a különbség ha EJB-vel vagy ha az nélkül csinálok egy web alkalmazást? Értem hogy az EJB-k azok önállóan futkorásznak a konténerben és ezeket meg lehet szólítani és a publikált szolgáltatásait elérni. Ebben lehet pl valamilyen perzisztenciakezelőn keresztüli adatbázis elérés stb.
Ugyanakkor csináltam próbaként olyan alkalmazást ami Tomcat-en futott, nem volt benne semmiféle EJB és azzal is tudtam Hibernate-el adatbázist kezelni.
Szóval mi a különbség az EJB konténerben és a WEB konténerben futtatott üzleti logika között?
Értem hogy szebb ha elkülönül ez a réteg, de egyéb más előny/hátrány van? Pl többfelhasználós környezetben tud működni a webkonténeres megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 5470 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- HP A8-as Radeon VGA kártyás notebook leárazás!!! AkciÓÓ!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest