Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
EE témával kapcsolatban lenne kérdésem. Nemigazán vagyok otthon a témában, most kezdek részletesen belemerülni.
A kérdésem az hogy mi a különbség ha EJB-vel vagy ha az nélkül csinálok egy web alkalmazást? Értem hogy az EJB-k azok önállóan futkorásznak a konténerben és ezeket meg lehet szólítani és a publikált szolgáltatásait elérni. Ebben lehet pl valamilyen perzisztenciakezelőn keresztüli adatbázis elérés stb.
Ugyanakkor csináltam próbaként olyan alkalmazást ami Tomcat-en futott, nem volt benne semmiféle EJB és azzal is tudtam Hibernate-el adatbázist kezelni.
Szóval mi a különbség az EJB konténerben és a WEB konténerben futtatott üzleti logika között?
Értem hogy szebb ha elkülönül ez a réteg, de egyéb más előny/hátrány van? Pl többfelhasználós környezetben tud működni a webkonténeres megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest