- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Házimozi haladó szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
Dave-11
üzenetére
Az osztályokat csomagokba rendezzük, arról gondolom már volt szó. Bizonyára valamilyen csomagban lévő osztályról beszél (pl.: com.dave.proba.MyClass), és most az idézeted egy az adott csomagon kívül eső osztályra tér rá (pl.: com.dave.MyOtherClass).
Egy osztályt futtathatónak nevezhetünk, ha van pl. main metódusa. De a "futtatható" szó akár a Runnable interfészre is vonatkozhat, ami a szálkezelésnél jön elő, és teljesen mást takar.
Amúgy nem tudom, ennyi információból nem lehet megmondani, max találgatni.
Szerintem ne várj érdemi választ egy kontextusból kiragadott mondatra, akarom mondani 4 szóra.Valószínűleg többre mennél a könyv eredeti (angol nyelvű) változatával. Bár nem olvastam még, de sajnos az a tapasztalat, hogy előszeretettel fordítanak le MINDENT (igen, a keyword-öket is) elcseszett magyar kifejezésekre, így totálisan érthetetlenné téve a szöveget. Persze az is lehet, hogy csak nekem tűnik érthetetlennek, mert én az angol neveken szocializálódtam. Sose hívnám az interfészt pl. felületnek. És ez még a megbocsátható elfordítások közé tartozik. Borzasztó miket ki nem találnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- MSI Gaming X RX 480 8GB GDDR5 256bit videokártya
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest