- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Információ szerzés gyanánt írok ide.
28 éves vagyok. Jelenleg főállásban dolgozom (nem informatikával kapcsolatos állásom van), de a későbbiek folyamán váltani szeretnék.
A JAVA programozással/szoftverfejlesztéssel szemezgetek.Sajnos nincs e téren semmilyen tapasztalatom/tudásom/gyakorlatom. Sőt, soha nem tanultam semmit ami informatikával kapcsolatos.
Minimálisan értek a hardverekhez, de ennyi.Azt szeretném kérdezni, hogy így van-e esélyem, érdemes-e egyáltalán elkezdenem tanulni JAVA programozást?
Érdemes-e pénzt/időt belefektetni? Egy szimpla tanfolyammal sikerülhet-e elhelyezkedni?
Főállás mellett szeretnék tanfolyamra járni. Tudtok-e megnevezni képzési intézményeket, ahol érdemes tanfolyamot végezni? (Budapest)Tehát összefoglalva láttok-e esetleg esélyt arra, hogy a későbbiekben egy sikeres vizsga után JAVA programozóként dolgozhassak?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest