- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Köszönöm a gyors választ és benne a segítséget.
Öcsém most végzett szoftverfejlesztőként, ő is azt mondta, meg lehet tanulni, de vagy van készségem hozzá vagy nincs.Ez az ingyenes weboldal pont jól jön (még nem hallottam ilyenekről), hisz valóban nem szeretnék se pénzt, se időt feleslegesen kidobni.
Ezekből van a legkevesebb.
Köszönöm még egyszer.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Információ szerzés gyanánt írok ide.
28 éves vagyok. Jelenleg főállásban dolgozom (nem informatikával kapcsolatos állásom van), de a későbbiek folyamán váltani szeretnék.
A JAVA programozással/szoftverfejlesztéssel szemezgetek.Sajnos nincs e téren semmilyen tapasztalatom/tudásom/gyakorlatom. Sőt, soha nem tanultam semmit ami informatikával kapcsolatos.
Minimálisan értek a hardverekhez, de ennyi.Azt szeretném kérdezni, hogy így van-e esélyem, érdemes-e egyáltalán elkezdenem tanulni JAVA programozást?
Érdemes-e pénzt/időt belefektetni? Egy szimpla tanfolyammal sikerülhet-e elhelyezkedni?
Főállás mellett szeretnék tanfolyamra járni. Tudtok-e megnevezni képzési intézményeket, ahol érdemes tanfolyamot végezni? (Budapest)Tehát összefoglalva láttok-e esetleg esélyt arra, hogy a későbbiekben egy sikeres vizsga után JAVA programozóként dolgozhassak?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest