Hirdetés
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyomtató topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen. Első olvasatra akár még jópofának is tűnhet, vitatkozásra érdemes feature. Aztán az ember belegondol, hogy éveken keresztül gondosan megtervezte az alkalmazások architektúráját, interface vagy abstract class szinten is, oszt jön valami frissítés, ami telibeveri ezt. Most már csak attól függ, hogy interface vagy abstract class, hogy melyik jut eszébe előbb az embernek. Jah és innentől fogva az egyiket meg is lehetne szűntetni, mert abstract class default implementációk nélkül == interfész default implementációk nélkül és a másik is igaz. Ergó, teljesen felesleges kettő
Még ha lenne valami teljesítménykülönbség vagy thread safe eltérés...de látszólag semmi...Nem szeretem az ilyesmi átgondolatlan módosításokat....vagy megindokolta bárki is Oracle oldalról, hogy mi szükség volt erre?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Acer Predator Helios Neo 16 i9-13900HX, RTX 4070 (140W), QHD+ 165Hz brutális teljesítmény!
- BeQuite! System Power 9 700W 80 Plus Bronze
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G10// fóliás új kijelző! //Core i7 1260P //16Gb /512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még ha lenne valami teljesítménykülönbség vagy thread safe eltérés...de látszólag semmi...