- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazee00
tag
Szép napot!
Segítséget, tanácsot szeretnék kérni. Kezdő vagyok a programozásban, a java -ban is, a napokban egy nagyon alap grafikus felületű tesztprogramot próbáltam elkészíteni, sql kapcsolattal, pár nyomógombbal.
A fordítóban történő futtatáskor hiba nélkül lefut a program, jól is működik, a probléma ott merül fel, mikor a .jar létrehozott fájlt futtatni szeretném. A saját gépemen lefut, jól is működik, azonban mások számítógépén (java telepítve) az alábbi hibaüzenet jelentkezik a futtatáskor: java exeption has occured.Kipróbáltam egy internetről leszedett kóddal, teszt céljából, ekkor is én készítettem el a .jar kiterjesztésű fájlt, az eredmény ugyan az, nálam lefut, másnál nem. Ebből gondolom, hogy valami szükséges fájlt, vagy importált dolgokat nem csomagolja be ilyenkor, talán valami hasonló miatt lehet a hiba.
Programozáshoz a Netbeans -t használom, ennek a segítségével is készítem el a .jar fájlokat.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest