Új hozzászólás Aktív témák
-
vazee00
tag
válasz
Aethelstone #5362 üzenetére
Viszont köszönöm a segítőkészséged
-
vazee00
tag
válasz
Aethelstone #5350 üzenetére
Köszönöm a válaszod, az alábbi hibát kapom így:
Exception in thread "main" java.lang.UnsupportedClassVersionError: Teszt : Unsup
ported major.minor version 52.0
at java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method)
at java.lang.ClassLoader.defineClass(Unknown Source)
at java.security.SecureClassLoader.defineClass(Unknown Source)
at java.net.URLClassLoader.defineClass(Unknown Source)
at java.net.URLClassLoader.access$100(Unknown Source)
at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at sun.launcher.LauncherHelper.checkAndLoadMain(Unknown Source) -
vazee00
tag
válasz
Aethelstone #5347 üzenetére
Ez nem az én képem, az interneten találtam, de ugyan ezt írja ki, ugyan ilyen kis ablakban, más, egyéb szöveg nélkül.
[link] -
vazee00
tag
Szép napot!
Segítséget, tanácsot szeretnék kérni. Kezdő vagyok a programozásban, a java -ban is, a napokban egy nagyon alap grafikus felületű tesztprogramot próbáltam elkészíteni, sql kapcsolattal, pár nyomógombbal.
A fordítóban történő futtatáskor hiba nélkül lefut a program, jól is működik, a probléma ott merül fel, mikor a .jar létrehozott fájlt futtatni szeretném. A saját gépemen lefut, jól is működik, azonban mások számítógépén (java telepítve) az alábbi hibaüzenet jelentkezik a futtatáskor: java exeption has occured.Kipróbáltam egy internetről leszedett kóddal, teszt céljából, ekkor is én készítettem el a .jar kiterjesztésű fájlt, az eredmény ugyan az, nálam lefut, másnál nem. Ebből gondolom, hogy valami szükséges fájlt, vagy importált dolgokat nem csomagolja be ilyenkor, talán valami hasonló miatt lehet a hiba.
Programozáshoz a Netbeans -t használom, ennek a segítségével is készítem el a .jar fájlokat.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged