- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ASUS notebook topic
- Webkamera topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Ezzel annyit érsz el, hogy a println() String paraméteres verziója hívódik meg. És az azért jobb neked... mert?
"Ha van egy változód, ami akár objektum, akár egyszerű típus, akkor ez a megoldás mindig működik."A "" + nélkül is.
Ha azt mondod
System.out.println(myObject);
System.out.println("" + myObject);
és a myObject null, mindkét esetben "null"-t fog kiírni. Ha nincs felüldefiniálva a toString-je, akkor is ugyanazt írja ki mindkét esetben (MyObject@120cc56 pl ... ). Ha nem referenciatípus, hanem primitív típus, akkor sincsen különbség, println() mindenre túl van terhelve. Még mindig nem értem mire jó ez... nem kell se toString se semmi, println(amitakarszkiiratni) aztán szevasz ...
Ott van különbség ha pl. int-ek, ha nincs előtte "" akkor a + miatt összeadja mielőtt kiírja, ha meg egy ""-t odaraksz elég onnantól stringként kezeli és konkatenálgatja.. de itt most ilyesmi nem volt kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest