Új hozzászólás Aktív témák
-
S0m30n3
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Tegnap este még kipróbáltam a jTDS-t, de ott is problémázott különböző dolgok miatt, úgyhogy ma fogtam magam és az adatbázist újracsináltam MySQL-ben (MySQL-t most telepítettem, szóval itt minden beállítást végigbogarászhattam telepítéskor rögtön), ahhoz pedig rögtön csatlakozott is a programom. Szórakoznék én szívesen még mssql-lel is, de szombat 8:00-ra készen kell lennie a programomnak (vizsgafeladat egyetemen (egyéni fejlesztés)), szóval most inkább ezt a megoldást választottam. De egy ráérős időmben mindenképpen működésre akarom majd bírni mssql-t, mert jó lenne tudni miket rontottam el.
Még egyszer köszönöm. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Még egyszer köszönöm.