- Milyen videókártyát?
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Házimozi haladó szinten
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
SirRasor #4228 üzenetére
Lehet hülyeséget írok, de ebben az esetben tényleg nem változtatod meg a string literál értékét, az immutable marad, ellenben a gyumolcs változó referenciáját ráállítod a string class egy objektumára ("barack"), így a gyumolcs ezentúl a barack string literálra fog mutatni a memóriában, és nem a körtére. A GC meg gondolom végzi a dolgát ezután a "körte"-n.
"Now we find that the value displayed by the myString variable has changed. We have defined immutable objects as being unable to change in value, so what is happening? Let's extend the example again to watch the myString variable closer.
String myString = new String( "old String" );
String myCache = myString;
System.out.println( "equal: " + myString.equals( myCache ) );
System.out.println( "same: " + ( myString == myCache ) );
myString = "not " + myString;
System.out.println( "equal: " + myString.equals( myCache ) );
System.out.println( "same: " + ( myString == myCache ) );
The result from executing this is:
equal: true
same: true
equal: false
same: false
What this shows is that variable myString is referencing a new instance of the String class. The contents of the object didn't change; we discarded the instance and changed our reference to a new one with new contents."
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Fujitsu Lifebook A357 (i3 6th, 8 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!! AkciÓÓ!
- ÚJ! GAMER PC I5-14600KF RX 9060XT RTX 5060Ti RTX 5070Ti RTX 5080 32/64GB DDR5 számlás!
- Vivobook Pro 15 N6506MV 15.6" QHD+ OLED Ultra 9 185H RTX 4060 24GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 17 - 512GB - Fehér - ÚJ! Bontatlan, 3 év garancia
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest