Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Netbeansben készítettem egy JSP webprogramot, ami Tomcat szerveren fut(na), viszont valamiért a Tomcat nem akar megfelelően működni. Végre több leírás segítségével sikerült felállítani a szervert, viszont most épp a login nem megy, beírom a jelszavamat és a felhasználónevem, viszont nem történik semmi, csak újra és újra feldobja a login ablakot és így nem tudok bejelentkezni. Itt megtaláljátok a users.xml fájlt, azt találtam stackoverflown-n, hogy ebbe kell felvenni manager felhasználót, de ezt is megtettem, az összes lehetséges megoldást kipróbáltam, de a probléma továbbra is fennáll.
Ami a fura, hogy windows 7-en telepíteni se kellett a tomcatet és gond nélkül működött a program, míg nálam OSX 10.8.4-en a fenti anomália áll fent.
Nem tudja valaki, mi okozhatja a gondot és mi lehet a megoldás rá? Ha az segít, szívesen készítek videót a problémáról, illetve a programot is át tudom küldeni, hátha úgy könnyebben megoldást találunk rá.Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LED világítás a lakásban
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest