Hirdetés
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végre kíméletesen fog bánni a CPU-val a Corsair méregdrága PC-je
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windowsos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogy mit szeretnél? Fontos lépés a programozásban, hogy pontosan tudod mit és miért akarsz csinálni. A zajt kordában kell tartani.
Jelen példa esetén nekem nem jött át a szándék. Kifejthetnéd.
Mindenesetre ha egy nagy stringben akarsz mindent összegyűjteni, akkor nincs más dolgod, mint összefűzöd őket. A rossz megoldás a + operátor, a kicsit jobb a StringBuffer/StringBuildet használata, nekem személy szerint az Apache Commons Lang nevű library StringUtils.join() metódusa tetszik a legjobban - nem vagyok a kerék újrafeltalálásának híve.Persze a gyakorlás az más tészta. De akkor is legyen legalább minimális értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest