- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Olvasom a hátékony java könyvet, nem rossz könyv, de néha hatalmas ugrásnak érzem.
Lenne kérdésem, most van egy kompozicíó vs osztály öröklés téma.Ezt nem teljesen értem:
"Az öröklés csak akor játszik igazián szerepet, amikor az alosztály tényleg valódi altípusa a szuperosztálynak. Más szavakkal egy B osztály csak akkor bővíthet egy A osztályt, ha a két osztály között megvan a megfelelőségi kapcsolat. Mielőtt B-vel bővítenénk A-t, tegyük fel a kérdést: Minden B megfelel A-nak? Nemleges válasz esetén a B esetleg tartalmazzon egy A privát példányt és az API legyen kisebb és egyszerűbb."
Mi a valódi altípus, és megfelelőségi kapcsolat? Nekem ezek a fogalmak nem igazán derültek ki.Meg a könyv azt írta, hogy a Kompozíció végül is a Decorator tervezési minta... Azzal megtudnám tanulni ezt a kompozíciót?
.
Ez sem rossz amit ír a könyv ír, de nekem akkor sem tiszta a példa alapján belekavarodok...És amúgy is érdemes használni a Kompozíciót?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest