Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Asus: a mobilpiacról ki, a tabletpiacra be
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Igencsak energiatakerékos minigéppel támad a Shuttle
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
Sziasztok,
Tudna valaki olyan java tutorialt ajanlani ami a kontrolok kezeleset taglalja?
Gondolok itt arra, hogy hogyan irunk egy gombhoz esemenykezelest, hogyan toltunk fel dinamikusan egy multiselectlistet, hogyan olvassuk ki, taroljuk le pl. textboxbol az adatokat stb.Egyeszt kisse a boseg zavaraban vagyok, mert rengeteg tutorial oldal van, masreszt meg amikre eddig raneztem vagy nagyon alap volt vagy mar joval magasabb szintu vagy tok mas peldakon keresztul oktatott.
Most webservice hivasokhoz akarnek egy kis kezelofeluletet osszerakni, nem vagyok jartas nagyon a programozasban, de per pill nem is akarok vegigmenni egy az alapoktol indulo konyvon, csak par peldakod kellene, amik alapjan mar latnam, hogy mit, merre, meddig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest