Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
syC
addikt
Üdv. Szerintetek ezzel a fv-el mi a gond? A feladata az lenne, hogy a str paraméterként kapott Stringet adott formátumra varázsolja. Van egy static int hossz változo, amely szabályozza a formátum hosszát. 2 dolgot kellene csinálnia: ha a kapott str hossza kisebb mint hossz, akkor feltölti szóközökkel, hogy az str hossza hossz érték legyen. A másik eset, hogy amikor a kapott str hossza nagyobb mint hossz, akkor levágja a str-t hossz-3 -ig és a végére fűz "..."-stringet. Na én ezt így írtam meg, de valamiért nem egészen jól működik:
public static String levag(String str) {
if (str.length() < hossz) {
for (int i = 0; i < hossz - str.length(); i++) {
str += " ";
}
}
if (str.length() > hossz) {
char[] sv = str.toCharArray();
str = "";
for (int i = 0; i < hossz - 3; i++) {
str += sv[i];
}
str += "...";
}
return str;
}
ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, 3070Ti + Garancia
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest