- Androidos tablet topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
a for ciklusban levő feltétel minden iterációban kiértékelődik
tehát az első esetben a ciklus törzsében növeled az str hosszát a hozzáadott space-szel, és utána már arra a stringre határozza meg az str.length()-et a következő iterációban, ami 1-el több, mint eredetileg volt
így két irányból "fogy" a hozzáadandó space-ek száma és kb. feleannyi hosszig fogja rakosgatni a space-eket az elvárt helyettciklus előtt tárold le a kapott string hosszát egy változóban, és azt tedd be a vizsgálathoz
szerk: húha belezavarodtam, lehet mégse úgy kell, mindjárt kipróbálom
-
eziskamu
addikt
Én raknék a FrameB-be egy (akár public) FrameA parentFrameA változót, majd a
FrameA-ban a FrameB B = new FrameB(); sor után raknék egy B.parentFrameA=this; sort és kész.Később pedig a FrameB tipusú B-ben ki kell adni egy parentFrameA.setEnabled(true) -t
Vagy lehetne egy harmadik osztályt telepakolni statikus változókkal, pont ilyen célokra. -
eziskamu
addikt
Igen
Konkrétan mi kéne és hogyan? Én csinálnék egy harmadik classot statikus Frame (vagy a megfelelő gyermek tipusú) változókkal, és azoknak példányosításkor megadnám a Frame-ek referenciáját, és akkor el tudod érni az egész csomagból. Mondjuk lehet nem elegáns és még gány is, de első lépésnek jó lesz. Mondjuk lehet szívni hosszabb folyamatok során, hogy nem fog látszani menet közben az eredmény, de az már egy más történet.
-
skoda12
aktív tag
// AFrame.java
import java.awt.event.KeyAdapter;
import java.awt.event.KeyEvent;
import javax.swing.JFrame;
import javax.swing.JLabel;
public class AFrame extends JFrame {
public AFrame() {
setSize(800, 600);
setDefaultCloseOperation(EXIT_ON_CLOSE);
JLabel label = new JLabel("AFrame");
add(label);
this.addKeyListener(new KeyAdapter() {
@Override
public void keyPressed(KeyEvent e) {
BFrame bFrame = new BFrame();
bFrame.setVisible(true);
}
});
}
public static void main(String[] args) {
AFrame aFrame = new AFrame();
aFrame.setVisible(true);
}
}
// BFrame.java
import javax.swing.JFrame;
import javax.swing.JLabel;
public class BFrame extends JFrame {
public BFrame() {
setSize(800, 600);
JLabel label = new JLabel("BFrame");
add(label);
}
}Tudom, hogy gány a kód, de példának jó lesz.
-
eziskamu
addikt
Úgy rémlik, valaki pont ebből írt szakdolit, úgyhogy nem lehetetlen
Szerintem első körben egy egyszerűbb POP3-as klienssel kezdjél és utánna már IMAP és SMTP támogatás is jöhet.
Más levelezőprogram se tud sokkal több protokolt, inkább csak megspékeli mindenféle hitelesítési és titkosítási eljárásokkal.
De pl a freemail.hu is annyira faék, hogy telnettel is tudsz leveleket lekérni, ha ismered a parancsokat, de inkább használj megfelelő API-kat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest