Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Spring boot 2.4.0, data-jpa és data-rest függőségekkel. Jó, van még egy h2 db, meg egy actuator, de az nem számít. Semmi konfiguráció, sem extra függőség, nem értem.
Szóval csináltam egy hót egyszerű spring boot appot, tettem bele egy City nevű jpa entity-t, meg hozzá egy töküres JpaRepository-t. Zéró REST végpont mutat bárminemű City-vel kapcsolatos dologra, mégis, amikor megkérdezem a root végpontot, akkor ezt a fenti izét nyomja az arcomba.
Az összes végpont, amit csináltam egy "/hello", és a hello world-ön kívül semmit sem csinál.Már átnéztem a spring doksi teljes hateoas szócikkét, de egy falat megjegyzés sincs arról, hogy a spring kitalált nevű végpontokat szór fel nekem az alkalmazásomra csak úgy, expozálva ezáltal az app belső dolgait, konkrétan az entitások neveit. Egyrészt ez felháborító, hogy kérdés nélkül ilyet csinál, másrészt ti találkoztatok ezzel? Miatököm csinálja, és hogyan lehet kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49mm Natural Titanium Case with Blue/Bright Blue Trail Loop - M/L
- ÚJ !! Apple MacBook Pro 14" M5 10 CPU / 10 GPU / 16 GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Huawei Mateview 34 Standard (3440x1440 165Hz) ultrawide monitor
- Gen 4.0 vertikális VGA bovid
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest