Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Blu ray írás és írási hiba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Spring boot 2.4.0, data-jpa és data-rest függőségekkel. Jó, van még egy h2 db, meg egy actuator, de az nem számít. Semmi konfiguráció, sem extra függőség, nem értem.
Szóval csináltam egy hót egyszerű spring boot appot, tettem bele egy City nevű jpa entity-t, meg hozzá egy töküres JpaRepository-t. Zéró REST végpont mutat bárminemű City-vel kapcsolatos dologra, mégis, amikor megkérdezem a root végpontot, akkor ezt a fenti izét nyomja az arcomba.
Az összes végpont, amit csináltam egy "/hello", és a hello world-ön kívül semmit sem csinál.Már átnéztem a spring doksi teljes hateoas szócikkét, de egy falat megjegyzés sincs arról, hogy a spring kitalált nevű végpontokat szór fel nekem az alkalmazásomra csak úgy, expozálva ezáltal az app belső dolgait, konkrétan az entitások neveit. Egyrészt ez felháborító, hogy kérdés nélkül ilyet csinál, másrészt ti találkoztatok ezzel? Miatököm csinálja, és hogyan lehet kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest