Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
Van egy fieldem amiben az osztályom amiben generikusan másik osztály van, az abstract osztályban van deklarálva kell ennek a generikusban lévő osztály ősének metódusa, de a leszármazott osztályban már nem elég az őse, kellenek a fejlettebb metódusok is, de castolni nem tudom, nem engedi.
Pl: nem optional az osztály, csak azzal tudom szemléltetni abstract class: protected Optional<AbstractOsztály> valami=new Optional<AbstractOsztály>();
Leszármazott osztályban is használnám ezt Optional<LeszármazottAbstractOsztály> valami2= (Optional<LeszármazottAbstractOsztály) valami;De nem engedi. Mi a megoldás ha egy ták projektnél, egy abstractban view osztályban deklarált abstract osztályú field, subclassban kiterjesztett metódusait használhassam a a leszármazott view osztályban, felüldefiniálás nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest