- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- UHD filmek lejátszása
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
bucihost #11134 üzenetére
A JVM lefoglal magának bizonyos méretű memóriaterületet, amit ő fog kezelni különböző dolgokra (lásd Memory Management). Xmx a maximum, amit lefoglalhat, de ha nincs rá szükség nem fogja.
A dokumentációban olvashatsz még részletesen a memória kezelés finomhangolásáról.Ahogy a Xms és Xmx kapcsolókról is.
Pl. Xms:
"Default Values
If you do not set this, the minimum Java heap size defaults to (depending on which mode you are running):
-server
mode: 25% of the amount of free physical memory in the system, up to 64 MB and at least 8 MB
-client
mode: 25% of the amount of free physical memory in the system, up to 16 MB and at least 8 MB If the nursery size is set with-Xns
, the default initial heap size will be scaled up to at least twice the nursery size. "
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Videó stream letöltése
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- DOOM - The Dark Ages
- Mobil flották
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP 635 laptop eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged