- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
bucihost #11134 üzenetére
A JVM lefoglal magának bizonyos méretű memóriaterületet, amit ő fog kezelni különböző dolgokra (lásd Memory Management). Xmx a maximum, amit lefoglalhat, de ha nincs rá szükség nem fogja.
A dokumentációban olvashatsz még részletesen a memória kezelés finomhangolásáról.Ahogy a Xms és Xmx kapcsolókról is.
Pl. Xms:
"Default Values
If you do not set this, the minimum Java heap size defaults to (depending on which mode you are running):
-server
mode: 25% of the amount of free physical memory in the system, up to 64 MB and at least 8 MB
-client
mode: 25% of the amount of free physical memory in the system, up to 16 MB and at least 8 MB If the nursery size is set with-Xns
, the default initial heap size will be scaled up to at least twice the nursery size. "
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest