Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Igazabol ez nekem egy kicsit magas, de szerencsere en is talaltam egy tutorialt, ami erthetobnek tunik, van benne egy kesz program, ami mukodik is....
Mar csak atalakitom Grafikus feluletre es jo is lesz alapnak....
Azert koszi a segitseget!
Mas:
Ha irok egy Java progit legyen az nagyon egyszeru, vagy bonyolult progi, hogyan csinalok belole vmi futathato filet? ( exe -t )
Vagy ha ez nem lehetseges, akkor milyen lehetosegek vannak? Hogyan tudom atvinni egy masik gepre a progit?
Eddig ha el akartam inditani a progit, akkor vagy a command -ban java program paranccsal inditottam el vagy a NetBeans el az F6 gomb segitsegevel.... ez nekem nem kielegito!
Elore is koszi!
Forest
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Macska topik
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- További aktív témák...
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest