- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
Búcsúzom is. Öröm volt köztetek.
3770K -> 2500KA procival együtt, mind a hőmérsékleteket, mind a hőmérséklet különbségeket downgradeltem. 4.5GHz-n 20 fokkal hővösebb Sandy, miközben 30W-al többet disszipál (a minimális stabil feszültégen.)
-az I7-ben nem tudtam kihasználni a HT-t (zavart, hogy "benne áll a pénz" miközben kikapcsolva tartom.)
-Zavart, hogy nem tudom rendesen lehűteni, mert ha a kupak 40 fokos, közben a (leg melegebb) mag 90, és akkor még csak alapfeszes 15% OC-ról van szó (4.5GHz), komolyabbat meg se tudtam próbálni.
-Zavart a 20 fokos hőmérsékletkülönbség a magok közöttAmi tetszett ay IVY-ben:
-többféle memória szorzó
-HD 4000 grafikus mag
-terhelésen energiatakarékosabb
-kb. 200MHz-vel kisebb órajelen tudja azt mind Sandy.A új proci szintén Costa Rica-s, és bőséges tartalékok vannak benne (4.5GHz @ 1.216V, max. 70fok (Mugen3 @ 1000rpm), 4.8-on se kell szétfeszelni, de ott már nem lehet "-"-ban az offset
), ennek kifejezetten örülök az "intel's best of NEW Thermal Technology(tm)"-val rendelkező 3770K után. Ez olyan, mintha nyertem volna a lottón.
(pedig Sandy semmivel se jobb, vagy gyorsabb, mint IVY, egyszerűen csak jobban tetszik.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest