- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rollah
csendes tag
Ma kapom meg, ha futár végre megérkezik.
Pár kérdés:
USB-n keresztül lehet netezni vele?
Miért jó a szilikonos tok? Csak a hátulja védelme érdekében? Mert akkor inkább varratok hozzá puha tokot, ugyanis zsebben a szilikonos szerintem vastagítja + nem csusszanthatod ki olyan egyszerűen.Nekem elsősorban wifi-re kell, illetve mutatni egy leendő kuncsaftnak a referenciafotókat, stb. Esetleg unalmamban filmnézésre. Volt már a kezemben pár PDA, sőt sajátom is volt, de nem éppen jó. Lassú szoftver, vastag felépítés, kevés akku...
Zenére van egy 2nd gen. iPod shuffle.
Kb. 14 órát bír egy töltéssel, bárhova felcsíptethető, általában póló aljára vagy nadrágzsebbe szoktam felrakni.
Igaz, hogy díjazásként kaptam, de jobban örülök, mintha valami kijelzős lejátszó lenne (bár van egy régebbi noname olyan is), mert legalább nem eszi az akkut. Kis helyen elfér, nem kényes, tölteni a saját dokkolójával kell, ami furcsamód a jack-en keresztül történik.
Mondjuk egész egyszerűen lehet hozzá gyártani egy usb kábelből és egy 4 pontos minijackből, és akkor a dokkolót sem kell cipelni, már az sem nagy.
[Kép róla]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Parkside szerszám kibeszélő
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Cooler Master V650 V2 moduláris táp eladó /Garanciás/
- Apple Watch Ultra (iStyle, 2023 nyár, hibátlan, extra szíjakkal)
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest