Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
USB-n keresztül netezni vele? Nem tudok róla, hogy lehetne. Csak wifi!
A szilikonos tok azért kell, hogy védja a hátát, mert nagyon karcolódik. Bár valakinek még az se segít, hogy ne karcolódjon!Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
(Darkwood)
őstag
Szép konklúzió! Egyébként (bár én is Ipod Touch párti vagyok, mint PDA) szerintem azt is írd a negatívumokhoz, hogy az Ipod-nak, nagyon karistolódik a háta! Sajnos!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
(Darkwood)
őstag
Nem tudom, biztos igazad van, hogy a PDA-dnak is karcolódik, nekem soha nem volt PDA-m, de mivelhogy most már létezeik egy olyan kütyü, hogy Ipod Touch meg Iphone így szerintem nem is lesz soha! By te way: már csak egy-két nap és itt a 3G-s Iphone!
Manutdzoli: Az Itunes igazán csinálhatna egy oktató valamit, amivel képekkel illusztrálnának egyes dolgokat, hogy hogy kell másolni, normális mappát csinálni etc., mert így nagyon dilettáns vagyok hozzá.Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Zirowe
nagyúr
8gb-s ipod touch újonnan már 50-55kért is szerezhető.
Pda vs Touch
hát,a memóriát pont nem hoznám fel a pda-k hátrányára,mert azok közül egyre többen támogatják már az sdhc kártyákat(pl: új mio-k),amik már nem is olyan drágák
viszont touch mindenképpen veri őket,főleg a hardware szempotnjából
viszont,ahogy már azt régebben is írtam itt,2 dolog hiányzik nagyon a touchról,amivel igazán át is vehetné a vezetést a pdak piacán: natív szöveg és excell szerkesztő valamint olvasó és divx lejátszó
máris megdobná a keresletet
ami a másolást illeti,a zenéket leszámítva t-pottal és ssh-val majdnem bármit rá tudsz másolni
www.ipodtouchfans.com -on csávó bedobta béta tesztelésbe a saját tervezésű vlc player-jét,de még nagyon béta
viszont core player már kész is van,csak az app store-ra és a 2.0ás fw-re várnakWe've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest