Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
8gb-s ipod touch újonnan már 50-55kért is szerezhető.
Pda vs Touch
hát,a memóriát pont nem hoznám fel a pda-k hátrányára,mert azok közül egyre többen támogatják már az sdhc kártyákat(pl: új mio-k),amik már nem is olyan drágák
viszont touch mindenképpen veri őket,főleg a hardware szempotnjából
viszont,ahogy már azt régebben is írtam itt,2 dolog hiányzik nagyon a touchról,amivel igazán át is vehetné a vezetést a pdak piacán: natív szöveg és excell szerkesztő valamint olvasó és divx lejátszó
máris megdobná a keresletet
ami a másolást illeti,a zenéket leszámítva t-pottal és ssh-val majdnem bármit rá tudsz másolni
www.ipodtouchfans.com -on csávó bedobta béta tesztelésbe a saját tervezésű vlc player-jét,de még nagyon béta
viszont core player már kész is van,csak az app store-ra és a 2.0ás fw-re várnak -
(Darkwood)
őstag
Nem tudom, biztos igazad van, hogy a PDA-dnak is karcolódik, nekem soha nem volt PDA-m, de mivelhogy most már létezeik egy olyan kütyü, hogy Ipod Touch meg Iphone így szerintem nem is lesz soha!
By te way: már csak egy-két nap és itt a 3G-s Iphone!
Manutdzoli: Az Itunes igazán csinálhatna egy oktató valamit, amivel képekkel illusztrálnának egyes dolgokat, hogy hogy kell másolni, normális mappát csinálni etc., mert így nagyon dilettáns vagyok hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged