Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1 #8898 üzenetére
Persze, hogy így alapban nem áll meg benne viszont így a hátuljánál támaszt valamennyit, így nem feszíti nagymértékben a csatlakozót. míg az iphone 2G jóval vastagab és tényleg csak a csatlakozó fogná, és mivel nincs hátulról megtámasztva ezért folyton feszíni a csatlakozót a touch-ban.
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #8898 üzenetére
nincs mind1 ik ugyanakkora ha jól tudom
-
-
PredatorNo1
aktív tag
Nem értelek, ha magad is ismersz több keresőt mért ide irkálsz?
Szerinted a többiek nem bepötyögik google-be és aztán elmondják neked? (ha magad csinálod kicsit gyorsabb)
Tisztában vagyok vele mi az a blog, és igen nincs blogom, mert inkább ne legyen minthogy a semmiről írjak (v. azért, hogy ott legyen a nevem alatt hogy van)És azért mondtam 12-t mert öcsém is annyi és ő irkál a semmiről blogot, és kérdezget google-el 0,44mp alatt megtalálható kérdéseket. Idegesített is mert 1 óra google után kérdeztem egy olyan dolgot, amit tapasztalatból lehet tudni (nem árat), és ilyenekkel foglalod le a topicot.
ÜDv
-
Sziasztok!
Már több mint egy hete szenvedek az Ipod Touch-ommal, remélem tudtok segíteni. Szóval a felállás : Ipod Touch 2G 8GB és egy Motorola T805 Bluetoothos GPS vevő.
3.0 szoftverem van most fennt, JB megvolt, Roqy fenn van és a Navigon is. A probléma az, hogy a Roqy tökéletesen megtalálja a GPS vevőt, be is adja neki az adatokat, de a Navigon már nem talál GPS jelet és a vevőt sem érzékeli. Ugyanez a helyzet Igo-val, próbáltam már mindent, de sajnos mintha Roqy nem továbbítaná a jelet, vagy nem tudom. A vevő tökéletes, haverom touch-ával működik, de az enyémmel nem szeretne. Bárkinek bármilyen ötlete?Köszi, Üdv
-
cass
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #8882 üzenetére
Hàt a google-n kívül mèg ezer féle helyen lehet keresni. Igazán nem kène sértegetned, hogy hàny éves vagyok, mert neked még blogod sincs, de szerintem azt sem tudod mi az. Mèg külföldről berendelve sokkal előbb lehetett hozzà jutni, úgyhogy kb. az okoskodàsod alapjàn ès az íràsod alapján te zirka 8 éves lehetsz vagy egy degeneràlt 12 éves.
-
moriczka
csendes tag
köszönöm a tanácsokat!!!
még annyit segitsetek, h pl. pdf fileokat hogyan tudok rajta menteni. ha van elérhető wifi hálózat akkor nincs gond, de az nélkül tudom e tárolni őket???? -
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1 #8888 üzenetére
igen azt.
-
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1 #8884 üzenetére
Hát szerintem nem lesz egészen jó mivel, nem fog belemenni a tartóba, vay pedig a csatlakozó fogja tartani. hacsak nem univerzális tartó amibe a különféle telefonokhoz más már alj való bele, amit elvileg kaptál a touch-hoz is. az a fehér izé ami nem tudod mire való
. Maga a kiosztása ugyan az mint az iphone-nak. -
havid
csendes tag
Sziasztok. Van egy Ipod Touch-om, de a lényeg az, hogy amikor töltőre dugom akkor elkezd rázni. Már napok óta. Ha hozzá érek a fémes részéhez akkor ráz. Egy műanyag tokban volt(csak a hát lapot fedte), ma kivettem belőle, úgy tűnik most jó.
Lehet hogy a tok miatt töltődött fel árammal, vagy valami ilyesmi? Csak azért kérdezem, mert idáig nem volt vele gond. Kell aggódnom? Valakinek volt esetleg ilyesmi tapasztalata?
Ja és nem csak engem ráz, többen is megerősítettek. Nem szívesen vinném szervizbe, még hülyének néznének -
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1 #8877 üzenetére
Úgy , hogy az alsó csatin megy ki hang , sőt videó is.
-
cass
aktív tag
Sziasztok!
Mennyiért lehet most a legolcsóbban szerezni Magyarországon Ipod Touch 4G-t? Mindegy, hogy új-e vagy használt, de szerintem még nem lehet használtan kapni.
-
mrThomi
addikt
hát alapból nincs beépitve gps vevö. tehát ezt a problémát ugy tudod megoldani ha letöltöd. én igy tudom.
Aráném van és egy 2genes fél éves touch. EL szeretném adni mindkettöt. 60 -at megkaphatok a kettőért szerintetek? Tökéletesen müködnek, csak kicsit karcosak.4 genes tácsot tervezek és egy tobálozos telot amivel telozok csak. A többire ott a tács.
-
PredatorNo1
aktív tag
Sziasztok
Tervezek venni, egy ipod dokkolót a kérdésem az lenne, hogy ezen van line-out hangkimenet, viszont csak az adatcsatlakozón át csatlakozik az ipodhoz, hogy jön akkor a line-out-ból hang?
valaki használ ilyet?
ÜDv
-
mrThomi
addikt
válasz
moriczka #8871 üzenetére
azt hogy milyen touchod van onnan tudod hogy milyen szoftver van rajta.ha 3.1 és ujabb akk valszeg 3genes, énis azthittem pedig 2. volt. Igy a legegyszerüb mondja h biztosra menj szedd le a system nevü alkalmazást ami minden megmond rola.
a filmeket konvertálni kell és a movies kis mappába kell behúzni utána és syncelni(én a HandBrake nevü konvertálo progit ajánlom, tökéletes)
GPS chip nincs benne igy sajnos csak navi rendszert tudsz letölteni rá, én a tomtom-ot ajánlom, de ez megoszlik. remélem picit segitettem azért. -
moriczka
csendes tag
Üdv mindenkinek!!
Ajándékba kaptam 1 ipod touch-ot. És igazából nem minden 1értelmü, mivel eddig nem is nagyon foglalkoztattak ezek a kütyük ezért most nagyon sötétben tapogatok ezen a téren.
ahogy olvasgattam itt a fórumot, észrevettem, h elég sürün felmerültek a kérdések a generációkkal kapcsolatban. azt honnan tudhatom, h pl az enyém hanyad generációs??
valamint az iTunes-t használva, arra már rájöttem, h zenét hogyan tudok rápakolni, de a filmekkel (saját filmek) nem boldogulok. lehetséges 1általán vagy csak netről tudok rátölteni??
GPS???
mindenkinek nagyon szépen köszönöm előre is a segitséget!!! -
Ap3x89
aktív tag
pesten tudtok olyan helyeket ahol ki lehet próbálni tochokat az andrásin tudok egy istylet azon kívül tud még valaki pár helyet?
vagy esetleg valaki akinek van toucha és ráérne egy fél órára megmutatná nekem és kipróbálhatnám?
-
Hát igen enis ereztem a kulonbseget a ipod touch 2g meg a 3g kozott sokkal gyorsabb a 3g 2g-n nekem is akadoztak a jatekok gyorsan elfogyott a memoria azert hasznaltam hozza a virtualis memoriat mert muszaly volt. Az a baj hogy mostmeg az ios4 eszi le a memoriat meg gyorsan meriti az ipodot :S ipod touch 4g-ben akkor semmien sebesseg valtozas nincsen? Es az akkumlatora jobb? Mennyit bir? Ja es enis nagy apple rajongo vagyok! Nekemse kellene sz*r samsung galaxy vagy masmien sztem az ipod vag iphone..az egyik legjobb minden program elerheto ra! Tokeletes jatek konzol! Jobb mint a psp volt psp-m is eleg ratyi a kijelzo minosege :S nincs annyi jo jatek ra ipodra mostanaban sok jelenik meg naponta jelennek meg ujabb jatekok. Szoval az ipod-al nagyon meg vagyok elegedve! Az egyik legjobb aki teheti az ipod ot vagy iphone ot vegyen!
-
xxman
senior tag
igen van csalódás a touchban DE
a kijelzőt ha szemből nézzük színte nincs eltérés az iphone 4 hez képest
kamera - 1mpx eltérés? nagy cucc és még igy is nagyon szép
vibra? soha nem volt tácsbande van egy csomó újítás... engem csak az a fránya ram idegesít
-
Ap3x89
aktív tag
értem köszi a segítséget mindenkinek!!!
-
ViTaZi
aktív tag
-
bkadar1
tag
A Samsung csak addig néz ki jól, amig a katalógusban olvasgatod a spec-eket. Ha egyszer elkezded használni meglátszik, hogy hova tűnt az a 100k forint. Az "okos" telefon kikapcsol magától, nem jelzi a hívást, az érintőképernyőnek rossz az érzékenysége, nehéz gépelni, kocsiban akár egy hívás kezdeményezés is nagyon nehéz stb. Amennyivel olcsóbb annyival ***abb is, de ha valakinek csak erre fussa akkor persze lel lehet vele is szenvedni. Hogy ne legyek teljesen off: ezért jó kombó szerintem a hagyományos teló+táccs: mind a kettő tökéletesen tudja amire szánták, és feléből kijön mint a smartphone. Meg tényleg sűrűn vannak helyek ahol nem okos 200k-s telefonnal villogni.
-
Csirkejozsi
tag
-
Prof01
veterán
-
Csirkejozsi
tag
Ez mind szép és jó, na de a WiFi-t nem sugározzák minden sarkon csak úgy, szal otthoni telefonnak még jó is lenne, de annak meg nem sok értelmét látom.
Más téma:
Én még tavasszal törtem a fejem, hogy várjak-e a mostani Touch-ra, vagy megvegyem a 3G-t. Hát most már nagyon örülök, hogy nem vártam, mert a mostani újítások nekem elhanyagolhatóak. (leszámítva mondjuk a procit és memo-t, de az sem hiányzik igazán)
Nekem egyébként annyira nem is jön be az ájfón. Én jobb szeretem, ha nem kell mindenhol egy méregdrága telót mutogatnom, ha pl írni akarok egy SMS-t.
A Touch pedig az összes fontos funkcióját magába foglalja, szal ez így pont tökéletesen ki lett találva. -
Ap3x89
aktív tag
egy touchról hogy lehet megállapítani hogy 2 vagy 3g s e?
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
bkadar1 #8844 üzenetére
Az új Touch az iphone 4-nél használt A4-es procit használja. Memória méretéről még nem tudok konkrétat csak pletykákat. Hát ha ez az üzleti politikájuk akkor köszönöm én nem kérek belőle.
Egy kérdés: skype-ot lehet használni ipod-on. Nah most akkor ha én skype-tól kérek egy saját számot (úgy tudom lehet ilyet persze nem ingyen) és feltöltöm az egyenleget akkor nagyjából telefonként is lehetne használni? Nem tudom pontosan h van ez a mizéria de azért mondom megkérdezem hátha
-
bkadar1
tag
-
tazmanka
csendes tag
Használ valaki hordozható hangfalakat a touch-hoz ? vagy esetleg tudnátok ajánlani olyat, ami nem túl drága de jól szól ?
-
trobi28
addikt
válasz
JarrekStar #8838 üzenetére
Az úgy tényleg sok.
Próbálj még rákeresni a neten,vannak sokan még akik foglalkoznak javítással,talán találsz valakit aki vállalja alkatrésszel -
ViTaZi
aktív tag
válasz
peugeotmate #8837 üzenetére
Hát az elöször ára utána a többi szépen sorban... inkább andoid
-
peugeotmate
őstag
Eddig is lehetett... De rohadtul nem értelek: most az a bajod, hogy az iPhone4-hez képest kevesebbet tud, vagy az hogy túl drága (mintha eddig nem így lett volna)? Azért azt Te sem gondoltad komolyan, hogy majd csak egy SIM kártya fogja elválasztani a szifon4-et és a 4G-s Touchot és majd emiatt lesz 100 forint különbség a két készülék között.
-
Elendil
csendes tag
válasz
Csapi007 #8831 üzenetére
Kösz, hogy próbálsz segíteni. Be van pipálva a funkció. Most már mindkét formában próbáltam. Minden esetben kiírja, h a gép nem authorized. Próbaképp de- authorizedre állítottam, akkor is azt írta ki, amikor visszaállítottam akkor is ugyanazt a hibaüzenetet kapom. Passz. Egyszerűen nem értem.
-
Prof01
veterán
Miért lenne muszáj, hogy ugyanolyan legyen mint az iphone 4?
Én már nem lepődök meg rajta, hogy az apple ferdít dolgokon (pl. a TN paneles retina kijelző, IPS helyett).
De vegyétek figyelembe az árát is! A legolcsóbb változat (8gb) 70k-ért kapható, míg a legolcsóbb iphone 4 180k-ba! -
Elendil
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég kezdtem el foglalkozni a témával, de lassan bele is őszülök.
A gondom a következő: 2nd generációs Touchra a letöltött játékprogi egyszerűen nem megy fel. Az itunes-on látom őket, a gép authorized, a programok mégsem kerülnek a szinkronizálás során. Vagy eldugja őket, és én nem találom. Bár gondolom, az ikonoknak ki kellene kerülniük. Nyugodtan mondjátok, h béna vagyok, csak valaki árulja már el mit csinálok rosszul. Ja JB nincs.
Köszi előre is! -
trobi28
addikt
válasz
JarrekStar #8827 üzenetére
Próbáld meg EZT ,írj nekik és adnak egy ajánlatot és el tudod dönteni hogy jó-e (?)
Arra azért figyelj hogy akármilyen sufnituning helyre ne add be,lehet hogy kicsit drágább pl ez a hely de legalább profik. -
Sziasztok!
Kérdezném azokat, akik külső, bluetoothos GPS vevővel használják a táccsot, hogy milyen szoftver van rajta melyik Roqy verzióval? -
cass
aktív tag
Sziasztok! Én eddig a jàtèkokat gépről szedtem le a touchra ès semmi baja nem volt mindig normàlisan mentek. Most leszedtem ezt az installous-t és innen próbàltam wifin itouchon leszedni app-ot, fel is telepíti, de mindig mielőtt elindítanàm kilèp. Mi lehet a problèma?
-
vadani
tag
válasz
peugeotmate #8807 üzenetére
Mert egy speciális tokom van hozzá ami vaja és egy gyönyörűség és ha kell a kamera akkor kiveszem belőle de én is utána jártam a különbség nem túl nagy vastagságban tehát jól fog benne működni. Ráadásul az övre ráakasztó is van meg mi egymás ami hasznos
De köszönöm a válaszodat.
üdv Dani -
trobi28
addikt
válasz
JarrekStar #8818 üzenetére
Én nem javaslom hogy neki álj,főleg ha még nem csináltál ilyen.Nagyon könnyü kárt okozni benne,pár ezresért kicserélik főleg ha te viszed a cuccot.
-
ViTaZi
aktív tag
Már több magyar blog is megírta, hogy komoly problémák vannak az új iPod Touch (4G) tulajdonságaival. A következők pedig:
Mi nincs az új iPod touchban:
.iPhone 4 retina display
.iPhone 4 hátsó HD kamera (1Mpx-lel kevesebb a jelenlegi)
.Vibra motor
.iPhone 4 magas szintű akkumulátora
.GPSMi az ami van az új iPod Touchban:
.3.5-inch szélesvásznú “Retina” kijelző
.Jobb akkumulátor
.Picit vékonyabb, és van elő-, illetve hátlapi kamera. HD 720P videofelvétel és 960×720 fotókészítésTehát ugyan frissítették az új iPod Touch-ot, de közel nem akkora a különbség, mint az iPhone 3G és iPhone 4 között. Úgy érzem, ennél többre is képes lett volna Apple.
-
JarrekStar
tag
Valaki erre?
Ui: néztem videót, de gyakorlati tapasztalatokra vagyok kiváncsi.
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
peugeotmate #8814 üzenetére
értem köszi a segítséget ha meglesz a touch akkor még jövök majd segítséget kérni addig is köszi mégegyszer!
-
Gabesz1019
senior tag
A Quickoffice,hogyan működik? Szerkesztek vele egy .doc kiterjesztésű szöveges dokumentumot akkor azt hogyan tudok majd rárakni a PC-re? PC-ről hogyan tudok rárakni szerkeszteni való fájlt a touch-ra?
-
trobi28
addikt
válasz
peugeotmate #8814 üzenetére
Nemsokára???
Neked legyen igazad
Addig pihenek 3.1.3-on -
Ap3x89
aktív tag
válasz
peugeotmate #8810 üzenetére
értem de ha frissítette rá a srác akkor rá tudok rakni régebbi szoftot amit lehet jb-zni?
-
Hali!
Segitsegre lenne szuksegem a cydia-hoz hozza akarok adni egy repot de amikor megnyomom hogy managa add es akkor egybol kidob a cydiabol meg ha search-re nyomok akkoris egybol kidobsegitsen valaki ez miert lehet? Ja es meg egy kerdes hogy a 3g 32gb-s 4.0 itouch-ra lehet e feltenni game centert? Koszonom elore is a valaszokat!
-
horvathati
csendes tag
Üdv!
Szeretnék zenét rakni az ipodomra, de miután berakom a music library-ba a zenét és kipipálom az előadót, sync után se rakja fel.. Nemtudom miért. Ötlet?
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
peugeotmate #8807 üzenetére
ha 4.1 es szoft van rajta azt még lehet jb-zni?
-
peugeotmate
őstag
Szerintem egy ideig nem fog jelentősen csökkenni az ára! Itthon jelenleg 76 ezerért árulják az új Touchot, a régit pedig 63 ezerért az istyle/xms üzletekben. De ha valaki Amerikából hozat mondjuk, akkor olcsóbban is kijöhetsz. Mondjuk karsaitomasz a Hardveraprón kb. 65 ezer forintért tud szerezni. Ez még mehet lejjebb is. Neked kell eldöntened, mennyit ér meg.
Nincs különbség most egyik 4G-s Touch között sem (tárhelyet leszámítva).Ap3x89
Valószínűleg 3.1.2 vagy 3.1.3-al adják a 3G-s Touchot, amit még lehet JB-zni, de a készüléken magán magad is leellenőrizheted.vadani
Az új Touch 7,6 mm a Tiéd olyan 8-10 mm között lehet (mérd le, mennyi). De viszont azt nem értem, hogy akarod használni abban a tokban, hisz az új Touch hátán van kamera! De Te tudod...
Egyébként olyan 25-28 ezer a maximum ára a készülékednek. -
vadani
tag
sziasztok
nekem olyan kérdésem volna vagy egy nagyon jó kis tokocskám de ugye ez még első generációshoz készült, mennyivel vékonyabb az új touch? Mert gondolom ha mögéteszek valami vékony puhan anyagot kitölthetem a meglévő hely hiányt. Illetve egy gyönyörű aku szempontból is nagyon jó állapotú 1gen touch ami legálisan van frissitve mennyire taksáljátok?
üdv Dani -
Ap3x89
aktív tag
üdv! most akarok 3g touchot venni. a szoft mind1 hogy a legujabb van-e rajta azt is lehet jailbreakelni? vagy régebbi verziosat kell venni? egyébként nem tudjátok hogy egy 3g touchon mennyiért cserélnek kijelzőt úgy hogy az érintős résznek nincs baja csak az öveg repedt meg?
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Gondolkodom egy iPod Touch 4gen 8gb beszerzésén. 230euro-ért tudnék venni (kb. 67ezer ft) itt Belgiumban, de félek, hogy pár hónap múlva már jóval olcsóbban fogják árulni? Mennyire szokott a bevezetéstől változni az áruk? Mit tudtok erről?
Illetve itt a 4g-nél a 8gb-s is teljesen új hardvert kapott, nincs különbség a 32/64gb-s között, ugye?Köszönöm előre is a választ!
-
redbullinger
csendes tag
válasz
JarrekStar #8800 üzenetére
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest