Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Van 1 Ipod Shuffle 3rd gen 2gb -os cuccom. Fokent audio bookokat szoktam rajta hallgatni, persze ezek fokent hosszu mp3 fileok es nem audio book fileok.
Azt szeretnem elerni, hogy akar hanyszor leallitom onnan folytassa az adott mp3 filet, ahol abba hagytam elotte.
Erre kellene nekem par tip, marmint hogy hogyan!
Nos, persze ha megnyomom a pause gombot azt utanna a play-t (ugyan az, 2 clik
) akkor ez mukodik ill. ha kikapcsolom es aztan bekapcsolom, akkor is ugyan onnan folytatja, talan meg hosszabb ido utan is, de ha kozben fel rakom toltore a laptopra az bekavar mindent.
Tudtok vmi jo modszert ami 100%osan muxik?
Ha jol sejtem, akkor csak a toltes kavarja be. Ha nem is tudom azt megoldani, hogy emlekezzen arra, hogy hol hagytam abba a file halgatasat elotte, van arra vmi mod, hogy az itunse -sal kikeresem, hogy hol hagytam abba es megmondani a shuffle-nek, hogy onnan folytassa?
(azert kerdezem ezt, mert mintha az elejen nekem igy mukodott volna, vagy az lehet tenyleges audio book file volt es azert mukodott ugy?!?! Mindenesetre bosszanto, hogy nem lehet normalisan porgetni ebben a #&@-ban es nem emlekszik ra, hogy hol hagytam abba a hallgatast.)Elore is koszi a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) akkor ez mukodik ill. ha kikapcsolom es aztan bekapcsolom, akkor is ugyan onnan folytatja, talan meg hosszabb ido utan is, de ha kozben fel rakom toltore a laptopra az bekavar mindent.