Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Van 1 Ipod Shuffle 3rd gen 2gb -os cuccom. Fokent audio bookokat szoktam rajta hallgatni, persze ezek fokent hosszu mp3 fileok es nem audio book fileok.
Azt szeretnem elerni, hogy akar hanyszor leallitom onnan folytassa az adott mp3 filet, ahol abba hagytam elotte.
Erre kellene nekem par tip, marmint hogy hogyan!
Nos, persze ha megnyomom a pause gombot azt utanna a play-t (ugyan az, 2 clik
) akkor ez mukodik ill. ha kikapcsolom es aztan bekapcsolom, akkor is ugyan onnan folytatja, talan meg hosszabb ido utan is, de ha kozben fel rakom toltore a laptopra az bekavar mindent.
Tudtok vmi jo modszert ami 100%osan muxik?
Ha jol sejtem, akkor csak a toltes kavarja be. Ha nem is tudom azt megoldani, hogy emlekezzen arra, hogy hol hagytam abba a file halgatasat elotte, van arra vmi mod, hogy az itunse -sal kikeresem, hogy hol hagytam abba es megmondani a shuffle-nek, hogy onnan folytassa?
(azert kerdezem ezt, mert mintha az elejen nekem igy mukodott volna, vagy az lehet tenyleges audio book file volt es azert mukodott ugy?!?! Mindenesetre bosszanto, hogy nem lehet normalisan porgetni ebben a #&@-ban es nem emlekszik ra, hogy hol hagytam abba a hallgatast.)Elore is koszi a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Crimson Desert
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- Silent PC eladó - Z390 UD v2, i7-9700KF 3,6 GHz, 32 GB RAM, Radeon RX 570, 250 GB SSD
- ASUS P5AD2 PREMIUM LGA 775 RETRO ALAPLAP
- "Mini" 7R 230W Beam mozgófejes robotlámpa
- 7" Univerzális Androidos fejegység + beszerelőkeret (4/32GB + LTE)
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) akkor ez mukodik ill. ha kikapcsolom es aztan bekapcsolom, akkor is ugyan onnan folytatja, talan meg hosszabb ido utan is, de ha kozben fel rakom toltore a laptopra az bekavar mindent.