Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Forest_roby

őstag

Hi!

Van 1 Ipod Shuffle 3rd gen 2gb -os cuccom. Fokent audio bookokat szoktam rajta hallgatni, persze ezek fokent hosszu mp3 fileok es nem audio book fileok.
    Azt szeretnem elerni, hogy akar hanyszor leallitom onnan folytassa az adott mp3 filet, ahol abba hagytam elotte.
    Erre kellene nekem par tip, marmint hogy hogyan!
    Nos, persze ha megnyomom a pause gombot azt utanna a play-t (ugyan az, 2 clik :) ) akkor ez mukodik ill. ha kikapcsolom es aztan bekapcsolom, akkor is ugyan onnan folytatja, talan meg hosszabb ido utan is, de ha kozben fel rakom toltore a laptopra az bekavar mindent.
    Tudtok vmi jo modszert ami 100%osan muxik?
    Ha jol sejtem, akkor csak a toltes kavarja be. Ha nem is tudom azt megoldani, hogy emlekezzen arra, hogy hol hagytam abba a file halgatasat elotte, van arra vmi mod, hogy az itunse -sal kikeresem, hogy hol hagytam abba es megmondani a shuffle-nek, hogy onnan folytassa?
    (azert kerdezem ezt, mert mintha az elejen nekem igy mukodott volna, vagy az lehet tenyleges audio book file volt es azert mukodott ugy?!?! Mindenesetre bosszanto, hogy nem lehet normalisan porgetni ebben a #&@-ban es nem emlekszik ra, hogy hol hagytam abba a hallgatast.)

Elore is koszi a segitseget!

Új hozzászólás Aktív témák