- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Köszi, átnéztem őket, de ahogy olvastam, a gtkpodon kívűl más nem igen támogatja a videókat... Pedig nekem pont az kéne... MediaCoderrel kódolok általában mindent, és ha annok az iPodos verziójával átkódolok vmit, alap beállításokkal, akkor se engedi az iTunes felrakni... Vidómásolást akkor hogy lehet megoldani? Próbáltam QuickTime Pro Export files lehetőségével, ha Youtuberól rakok rá vidit, akkor megy, de nekem pont az lenne a lényeg, hogy sorozatokat rakjak rá, amik ugye XviDbe vannak, QT-hoz meg csak Mac alá van XviD plugin... Meghát a QT meg csak elindítja a kódolást, és nem látok semmi infót, hogy hol tart, stb...
Szóval a videókódolást, meg azt hogy vidokat rakjak rá hogyan ésszerű megoldani?Köszi: Ex
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- További aktív témák...
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest