- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Na megjött a shuffle-öm! (2G)

Jó kis cucc, tényleg apró, szerintem nem szól rosszul gyári fülessel sem. Persze nem vagyok audiophil, úh nekem egyelőre megfelel ez

Sharepoddal tettem rá pár zenét csak kipróbálni, most töltöm az akksit.
Szórakoztam azért, mert Sharepod nem ismete fel, nyávogott h disk modeot állítsak itunesban. Beállítottam, nem akarta az igazságot.. 1-2x elszórakoztam vele, mire megjegyezte. Bár fileokat nem rakok rá, de a sharepodhoz be kell állítani h disknek lássa. Mondjuk nekem az első perctől kezdve disknek látta simán a windows is, annyi, hogy most rendesen kiírja a windows is h ipod shuffle, nem csak annyit, hogy removable disk.
A kérdésem annyi, hogy ha rakok rá albumokat, akkor tudok közöttük ugrani, vagy végig kell nyomkodni az egész listát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mesterséges intelligencia topik
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest