Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Van egy ipod shuffle 2g, aminek a fülesének a jobb oldala most megadta magát. De nem a dugasz részével van a gond, hanem a végén a jack csatlakozónál törhetett meg a kábele, mert néha visszajön a hang, ha sikerül úgy megmozdítanom. De sajnos elég ritkán.
Ezzel vajon tudok itthon kezdeni valamit, vagy felejtős és vehetek új fülest? A kis gumi szar lejött, műanyag burkolat van a jack dugón. -
spammer
veterán
Ja még valami (lejárt a szerkesztés idő, ezért új hsz)
USB-n töltöm és sárgán villog. Sima töltésnél nem kellene villognia, csak sárgán világítania. Utánanéztem, azt írják, hogy ha a disk mode be van kapcsolva, akkor villog sárgán. De így mutatja majd mikor töltődött fel? Átvált zöldre? Másnál is villog?
-
spammer
veterán
Na megjött a shuffle-öm! (2G)

Jó kis cucc, tényleg apró, szerintem nem szól rosszul gyári fülessel sem. Persze nem vagyok audiophil, úh nekem egyelőre megfelel ez

Sharepoddal tettem rá pár zenét csak kipróbálni, most töltöm az akksit.
Szórakoztam azért, mert Sharepod nem ismete fel, nyávogott h disk modeot állítsak itunesban. Beállítottam, nem akarta az igazságot.. 1-2x elszórakoztam vele, mire megjegyezte. Bár fileokat nem rakok rá, de a sharepodhoz be kell állítani h disknek lássa. Mondjuk nekem az első perctől kezdve disknek látta simán a windows is, annyi, hogy most rendesen kiírja a windows is h ipod shuffle, nem csak annyit, hogy removable disk.
A kérdésem annyi, hogy ha rakok rá albumokat, akkor tudok közöttük ugrani, vagy végig kell nyomkodni az egész listát?
-
spammer
veterán
Sziasztok!
Gondolkodom egy ipod shuffle 2G beszerzésén, tud valaki írni róla pro kontra dolgokat?
Kijelzőnélküliség biztos kicsit furcsa lesz, de végülis nem hallgatok ezer számot egész nap, alkalmi hallgatásra meg elég így is szerintem.Ajánlott vétel?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Robotporszívók
- Path of Exile 2
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezzel vajon tudok itthon kezdeni valamit, vagy felejtős és vehetek új fülest? A kis gumi szar lejött, műanyag burkolat van a jack dugón.