Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Steam Deck
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Ha már smart tv, akkor tanácsom, hogy Sony-t ne vegyetek. Nekem az van lassan 1,5 éve. Eddig jött 2 frissítés, tehát nem nagyon foglalkoznak vele, plusz baromi lassú a menüje és vérszegény. Összevetve az apple tv-vel ég és föld. Pl. a Sony-n is van youtube, meg netflix de apple tv ezerszer élvezhetőbb. Még az xbox one-nál is gyorsabb.
Legközelebb szerintem majd Samsungot próbálok ki.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz icecave #77596 üzenetére
Amúgy az a gáz ezekkel a szmárt cuccokkal, hogy lassúak, kifizettetik veled akkor is, ha nem használod, és gagyi az appkínálat/hamar elavul.
Épp múltkor nézegettem, hogy nem lehet, egy hugeass képernyőt kapni mindenféle sallang nélkül. Ott figyel a 3D meg a smart mindenhol, drágáért.
-
madgie
titán
-
nagyúr
Lassan visszatérek, legnagyobb örömötökre
Anyukámnak minden megvan, átköltöztünk, amit kellett megcsináltam, vizvezeték, képek felfúrása, páraelszívó, mosdókagyló, meg ami kell.
Vettünk egy LCD TV-t is, LG Smart-ot. Eddig nem akartam ilyet, de mostmár akarok Mindent visz, 25 gigás 1080p-s mkv-t reccenés nélkül, wifi tükrözéssel telefonon lévő képeket és videókat nézegetjük, stb.Azt hiszem, valahogy el kell rontanom az albiban a régi képcsöveset, hogy legyen ürügy venni egyet
-
törölt tag
nap képe..
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Ezdedurva: screenshot
A Lightroom átveszi a módosítási értékeket, ha a gyári iPhone képnézegetőben rányomok egy varázspálcát vagy filtert? Ráadásul teljesen resetelhető PC-n az alapállapotra. Egyáltalán hova írja bele? Hogy a francba viselkedik raw-ként a jpg? Simán dropbox-szal synceltem fel. Múltkor már feltűnt ugyanez vágott képnél, de ez így wow.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
DopeMan&KicsiDope Ice Bucket Cselendzs
Nézzétek, beszartam rajt!
-
norbi2010
őstag
Új iPhone 6 videó.
Jó az új dizájn.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz whitezo88 #77558 üzenetére
1 óra után rájött, hogy nincs tűz és abba hagyta.
Hihetetlen.Ez is volt olyan hangos. Gondoskodtak róla a lakásban, hogy meghalljam. Kettő szorénát is elhelyeztek.
Ja meg az okos angolok hova telepítették a hőérzékelőt a plafonon? Naná, hogy oda amikor kinyitom a sütőt felcsap a meleg. Okozott már fejfájást az is.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
whitezo88
nagyúr
válasz legiaap #77557 üzenetére
pár hete éjjel a lakótelep közepén álló iskola riasztója szólalt meg, de olyan hangosan mint egy légósziréna, kétszer is ráadásul egymás után, szóval jó ébresztő volt pár ezer embernek. Kinéztem mert pont a házunk mellett van de 2-3 ember kijött lámpával nézelődni egyik épülethez, de semmi.
-
legiaap
félisten
Törvényszerű, hogy a tűzriasztónak reggel kell sípolnia és naná, hogy akkor mikor nem dolgozik az ember...
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Cyberpunk
félisten
Hope was the right choice, and it always will be.
-
legiaap
félisten
-
Vasinger!
nagyúr
Nem elfogult érzésem szerint.
-
törölt tag
-
törölt tag
Tibee, meg még páran: a Zsolti most újra Funkal nyomul.
Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.(#77542) GALARDO ha megnézed, ott is a gyűlölködés megy most..
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
mély levegőt bagósok
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
SidCorky
őstag
válasz legiaap #77534 üzenetére
Bár nem vagyok iPhone használó, de tervben van, és hónapok óta követem a topicot a társaság miatt Nem kommenteltem még, de erre muszáj volt
Itt megtalálod a Mac App Store-t böngészőből, minden app benne van leírással, képpel, árral, kategóriák szerintASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
legiaap
félisten
Na már az ismerőseim is elkezdték facebookon nyomatni a jeges vizes cuccot...
Megkérdeztem egy-kettőjüket, naná, hogy nem adományoznak.
Komolyan mindenkit letiltok a pics@ba!How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Cyberpunk
félisten
Na a fehér szépségem Duncon eladva gyakorlatilag. Rájöttem, hogy nem jó ha két ennyire eltérő műfajt űz az ember. Nem lehet jól kijönni idő szempontjából. De jó helyre kerül egyik haveromhoz.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
legiaap
félisten
Bakker nem is tudtam, hogy mac-re is lehet appokat tölteni az appstore-ból. Ma nézegettem az AppZapp Pro-t és láttam egy. Nagyon durva autós gémet. GRID a neve.
Én totál azt hittem appstore csak ipad, iphone, ipod-okhoz van.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
"Hiba javítva."
-
Ragnar95
félisten
-
x1port
addikt
Egyébként ez valós lehet?
Képes ilyenre egy 3gs ?
Ha az akku pukkan el akkor nem a kijelző felé szakìt?
Arra csak kisebb az ellenàlàs.. ? -
x1port
addikt
Iniko mananiko manana erei. Manako mananiko inikaei.
-
Arcképgyáros
wtf?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Linux felhasználók OFF topikja
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest