Hirdetés
- Projektor topic
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-book olvasók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
irgum
addikt
válasz Cyberpunk #76898 üzenetére
Én 3X letekertem pár éve a Balatonra Pestről. Akkor még nem volt jogsim. Minden alkalommal 12 óra alatt értem le. Este 9kor indultam, Székesfehérvárt elhagyva kelt föl a nap. Azt hiszem életem legnagyobb teljesítménye volt, főleg az első alkalommal mikor Szárszóra mentem. Akkor is a régi 7-es úton tekertem, viszont Fehérvárt elhagyva már alsórendű utakon nagy kerülővel. Akkor 148km lett az órában. A másik két alkalommal gondoltam megy a franc kerülővel, végig a hetesen mentem pedig azon Fehérvár után tilos. A harmadik nagy próbatétel volt mert akkor már nem jártam mindehova bicajjal, mert lett kocsim. Félúton begörcsölt a lábam. Az úttest közepén a tök sötétben fetrengtem, attól féltem jön egy kocsi azt hívja a mentőt vagy elveszi a bicajt.
-
Cyberpunk
félisten
Ez elég érdekes lehet. De az az utolsó mondat te atya ég.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
legiaap
félisten
Részegség stádiumai:
1. fok - Bölcs
Hirtelen szakértője leszel minden témának, ami felvetődhet az egész Univerzumban. Tudod, hogy mindent tudsz, és azt a tudást át akarod adni mindenkinek, aki meghallgat. Ilyenkor mindig igazad van. Természetes, mindenki, akivel beszélsz, téved. Ez érdekes vitához vezet olyan esetekben, amikor mindkét vitapartner bölcs.
2. fok - Jóképű
Ilyenkor döbbensz rá, hogy Te vagy a legjóképűbb személy az egész kocsmában és tetszel az embereknek. Odamehetsz minden vadidegenhez, mert tudod, hogy tetszel neki, és beszélgetni akar veled. Tartsd jól az eszedben, hogy még mindig bölcs vagy, és így ezzel az idegennel bármiről el tudsz beszélgetni.
3. fok - Gazdag
Hirtelen tudatára ébredsz, hogy te vagy a világ leggazdagabb embere. Meghívhatod egy italra az egész kocsmát, mert egy páncélautó, tele pénzzel vár rád a parkolóban. Fogadhatsz is, mert természetesen még mindig bölcs vagy, így minden fogadást megnyersz. Bármilyen összegben fogadhatsz, mert te vagy a leggazdagabb.
4. fok - Golyóálló
Kész vagy megküzdeni akárkivel, különösen azokkal, akikkel fogadtál vagy vitatkozol. Senki sem tud megsebezni. Odamehetsz bárkihez, akik természetesen, szeretnek Téged, és kihívhatod őket, akár tudáspróbára, akár fogadásra, akár verekedésre. Nem kell félned, hogy veszítesz, mert még mindig te vagy a legbölcsebb, mert gazdag vagy, és mert jóképűbb vagy bárki másnál.
5. fok - Láthatatlan
Ez a részegség legutolsó foka. Ilyenkor bármit megtehetsz, mert egyszerűen senki nem lát. Táncolhatsz az asztalok tetején, hogy lenyűgözd azokat, akik tetszenek neked, mert a többiek úgysem látnak. Láthatatlan vagy azzal szemben is, aki meg akar téged ütni. Sétálhatsz az utcán, és énekelhetsz teli torokból, mert senki nem lát és hall, és mert még mindig te vagy a legbölcsebb a világon.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Cyberpunk
félisten
válasz legiaap #76889 üzenetére
Szerintem ami mostanában a vasútra jellemző még mindig gyorsabb a kerékpár. 26,9 km/h átlaggal 65 km/h max. 4 óra 20 perc alatt. Pécsre nem megyek bizonytalan az időjárás. Pénteken jövőhéten visszont körbe tekerem a Balcsit. Feltéve ha jó időnk lesz.
Most vasárnap meg megcsinálom a Balaton kiskört. Szerencsére lesz társ akkor, de a nagyot egyedül.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Végre jó idő van. Tekertem is ennek örömére 114 km-t.
-
r3dsnake
nagyúr
Ahh azok a ciripelo magasak es mely bassline-ok a lumia utan...
sdforlife: feldobtam napkozben, bejovos eddig.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz madgie #76883 üzenetére
Relatív olcsó, szóval nem meglepő. Nekem is már két ismerős is megjárta idén.
Nekünk is szállás reggelivel, repülő 130 körül kijött fejenként.Csak ilyen árfolyam mellett minél kevesebb kp-t akarok váltani, azért próbálom belőni az árakat. Rossz szokás tudom, de szeretem előre kiszámolni mennyit fogok költeni és 15% ráhagyással visszek kp-t, majd ha nagy a gríz ott a kártya.
-
törölt tag
Godus-on jatszik innen valaki?
-
legiaap
félisten
Amúgy én nem tudom az úszok, szörfösök, vagy akárki aki ledugja a kobakját a víz alá, hogy a fenébe bírja utána. Mert ugye ettől a szar tengertől sós lesz az ember szája. Így nem is lehet sokáig bírni a vízben. Mármint ha nem megyek a víz alá akkor igen, de akkor nem hűl le a fejem. Az első reakcióm a sós száj orvosolására, hogy megtöröltem a kezemmel...az is sós volt. Hiába elsős elmény sós vízzel már csak ilyen.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz Totheground #76874 üzenetére
3 hét? Szemét!
-
Totheground
addikt
Ahh, utolsó munkanap a jól megérdemelt pihenő elott. Mar ha hétfőn nem kell bemennem... De utana szabadság 3 hétig.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
nagyúr
Látom megy a hoki rendesen
-
törölt tag
Fck. Amilyen kurva szarul indult ez a nap, annyira lett mostanra kiraly.
Vegre, hianyzott mar ez nagyon. -
Cyberpunk
félisten
Na vasárnap megyek egy Balaton kis kört, azt valamikor jövőhéten körbetekerem az egészet.
-
legiaap
félisten
Bakker 50-es faktor kudarcot vallott. Rák vörös lettem.
Érdekes lesz így aludni majd.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
törölt tag
durván jó volt, olyan, hogy pukkadásig lehet enni. nem hallottam eddig a Daubner cukrászdáról, nem vagyok nagy sütis/édességes, de mindenki dicsérte aki kérdezte, hogy honnan van a torta. meg is értem, köszi még egyszer.
b4zsi: 18. tudják, nyilván rájönnek egy erősebb dohányosnál, elég keményen lehet érezni..
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
írtok ám....
Basszus, ma megjöttek a nővéremék a 3 unokaöcsémmel... 8-6-3 évesek. Aztak>rva, a nővérem egy hős, hogy ezt bírja
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #76857 üzenetére
Csak jó dolgok.
-
ricsiii01
tag
Sziasztok!
Ipiget, hogy lehet PC-hez csatlakoztatni? Ismeretlennek tekinti a win 7. Az eszközhöz nincs driver, anélkül kell felismernie a rendszernek.
Régebben már sikerült, de elfelejtettem, hogyan kellett csatlakoztatni.
Köszi előre is!.
-
törölt tag
Xero: meglátjuk mennyire megy, mert már annyira a mindenapjaimmá vált, hogy hihetetlen. Ezzel kelek, fekszem, bármit csinálok cigizek.. mindig is szerettem.
kali: na, végül ilyen tortát kapott anya. ma ünneplünk. köszi!
kép -
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Arcképgyáros
-
Cyberpunk
félisten
válasz #51177472 #76841 üzenetére
Mint ha ezt olvastam volna már egyszer, de úgy legyen! Amúgy szerintem a drága az nem vezet eredményre nagyon hamar visszaeshet az ember. A leszokást fejben kell eldönteni nem pénztárca miatt, na de egy jó indok ez is.
-
törölt tag
Mától nem dohányzom, qrva sok pénz megy el bele. kb. 30 ezer egy hónapba.
Sokszor volt már ez, de most valahogy határozottan gondoltam. byebye cigaretta! -
whitezo88
nagyúr
Duncan a kétlábú kutya [link]
-
madgie
titán
-
b4zsi-
őstag
válasz -secret- #76820 üzenetére
Tavaly volt 2 hét kánikula és nem volt ennyi eső. Itt Balatonon nagy volt a szárazság. Idén meg nem apad a vízszint még mindig 110 felett van. Júliusban szokott lenni 1-2 hét napsütéses, felhőmentes strandoló idő, de az utóbbi időben az augusztus tűnt a "megbízhatóbb" nyaralós időnek.
r3dsnake
Fényképezni a vihart nagy buli lehet, de ez már sok. Kinti zöldségeket már zölden szétveri az eső... Folyók áradnak, kocsikra dőlnek fák, beáznak a házak nekik is szimpatikus lehet valóban a nyár...
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz -secret- #76818 üzenetére
Jövőhét közepére megint hidegfront jön állítólag, én meg keddtől szombatig mennék. És főleg kerékpározni, szóval nekem nem opció a rossz időjárás. Vasárnapig várok, talán több bizonyságot tudnak mondani akkorra, azt ha nem tűnik jónak lemondom a szállást.
-
Cyberpunk
félisten
És már megint esik. Ez is itthon ülős, unatkozós nap lesz a második a nyári leállásból. Azt hiszem lassan visszamondom a Pécsi nyaralást, amit jövőhétre terveztem be. Fuck időjárás ez!
-
r3dsnake
nagyúr
Itt a tegnapi napunk udvaron belül. (Ahol este kimaradás van, ott csak nem volt nálam a teló.)
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Cyberpunk #76812 üzenetére
Kétlem, hogy erre utazott volna, mi sosem beszéltünk ezelőtt, szóval nem is számíthatott arra, hogy én megkeresem majd ezzel kapcsolatban. Amúgy money well spent, egy nap alatt több boldogságot kaptam tőle, mint bármi mástól, amit azon a pénzen vehettem volna. Azért nah, mégis csak egy életről van szó... Tudtam, hogy utólag mindennél jobban bántam volna, ha nem hozom el.
[ Szerkesztve ]
-
-
b4zsi-
őstag
Edigitalnal már lehet kapni One Plus One és Xiaomi telefonokat. Cyber nem térsz vissza?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz GALARDO #76808 üzenetére
Én mondjuk ha csak a külsőt nézem, akkor husky. De az igazi kutya fogalma a számomra egy a németjuhásszal. Este amúgy az ablakom alatt nyüszített és kaparta a falat. Fogalmam sincs honnan jött rá, hogy az az én szobám, és reggel is nehéz volt a búcsú. Ő most került igazán haza.
sdforlife: Hát sajnos nagyon hozzájuk lehet nőni... Fogalmam sincs mi lesz velem, ha... Már attól szinte zokogtam, amikor kedd délután jött a telefon, hogy a csajbarát apja viszi magával a kutyát messzire. (Az elmúlt egy évben rá sem nézett, én foglalkoztam vele...) Aztán nagy nehezen sikerült elkérnem a telefonszámát (azt mondta a csaj, hogy veszett ügy, ne is próbáljam meg), és végül sikerült meggyőznöm, hogy a kutyának is így lesz a legjobb. Bár üzletet csinált belőle, de nem érdekel. Ezzel bizonyította be felém, hogyha pénzért ilyen könnyen meg tud válni tőle, akkor sokkal jobb helye lesz nálam...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz GALARDO #76808 üzenetére
Huszon x eve rappel a Zsolti. Nem is varhatjuk el, hogy ugyan az a Zsolti legyen mint aki volt a Kamikazeval..
De igen, egy Ero, Hatalom, Becsulet lemez nagyon ott volt pl. Most mas iranyba ment el, de olyan nezettsegre es taborra tettek szert, megvaltoztatja az embert valamennyire, olyan iranyba mennek ami nezett es amibe a penz van.
En egyebkent mostansag erzem azt, hogy Essemm ujra "onmaga" ezek ellenere is. Vegre normalis szovegeket ir megint es hozza a sajat stilusat, Kapuvari west-cost.. Keszul az MB album is, a BeatMarket lemez is munka alatt, ezek felol ketseg nem lehet..
Ahogy regen is mondta, a Garage meg a tobbi nem egy ceg.. Ez igy lenne rendjen. Mert x millio featet lenyomott mire kiallt egy sajat szammal, ami tenyleg o.r3dsnake: en amikor megvaltam a nemetjuhaszomtol nagy szomorusag volt.. lekerult keresztapamekhoz, de mindig megyek hozza ha tudok, csak mindig egyre nagyobb amikor latom..
Vicces, a vizet nem issza, hanem harapja kiskora ota. Errol meg mindig nem szokott le.[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz szabogabor10 #76793 üzenetére
Amikor "kilépek", így hagyom. Majd mikor újra belépek (ez idő alatt, fut a háttérben) akkor ez fogad. A kérdésedre válaszolva: Igen, a dal utána is lejátszható.
sdforlife: Napokban hallgattam meg, az új közös számukat Zsoltival. Annyira gyenge, hogy alig bírtam végighallgatni. Zsoltira már rá sem ismerek, ez már nem az a Busta.
r3dsnake: A világ legszebb kutyafajtája.
Ui: Igen, teljes mértékben elfogult vagyok!
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
r3dsnake
nagyúr
Itt egy kis slomo vidi róla: YouTube
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Delta Force (2024)
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest