Hirdetés
- Amazon Kindle
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Zjunior #78299 üzenetére
Mármint?
Elvagyok, hála Istennek, az általam használt apppk többsége elég igényes. Ami nem, az nem is kell olyan sűrűn, egyedül a Wake on lan, de ahhoz meg csináltam parancsikont, csak rányomok, és egyből indul a gépem a dolgozószobában.
Ami hiányfaktor, az a normális lottó app, ami iOS-en megvolt. Itt sem rossz, de azért hegy némi kívánni valót maga után.
Illetve van 1-2 igényes app, aminek viszont az ikonja baromi ronda volt, de vagy kerestem másikat a neten, vagy csináltam én neki, és kicseréltem. Nova alatt ehhez nem kell semmi gányolás vagy ilyesmi, alapból tudja a legális, megvásárolható launcher.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Tibee86 #78291 üzenetére
Képeken. A Z1C is képeken/videókon baromi vastagnak tűnt, de kézben élőben bőven király (számomra). Az ajtók meg inkább csak dísz, egyiket nyitottam, mikor sim-et tettem be azóta sem, tölteni mágneses dokkban töltöm, így azt a fedelet sem kell nyitogatni. Szóval tőlem le is hagyhatták volna őket.
-secret-: Hát nem tudom, nekem nem tetszik. Plusz lesz külön valami, ami a sportoláshoz jobban "fekszik? Mert egy ilyen sérülékeny cumót tuti nem vinnék kondiba/furni/akárhova, csakazért, hogy rögzítse az eseményeket. A karkötő még rendben van talán. Bár,ha belegondolok, akkor is sportoltak az emberek, meg figyeltek a táplálkozásra (már aki egészséges akart maradni), ennyi sok sz*r nélkül is.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
-
-
nagyúr
válasz Tibee86 #78287 üzenetére
Más oldalakon 142-vel nyitott átszámolva... szóval erősen függ, hol nézed. Persze, függetlenül fenetudja mennyi lesz, T-s ára körülbelül 150 lesz kártyásan (ki fog derülni, lehet nem), és tekintve, hogy z1C-ből is függetleneket osztogat a T (enyém is az), így máris más a dolog fekvése. Persze, a lényeg, hogy mindkettő idei, új telefon (Z3C-i6) és előbbi lesz olcsóbb, az biztos, csak hogy mennyivel, azt nem tudni. Tökmindegy, iOFF topikban nem győzök meg senkit, hogy egy robotos telefon jobb választás, hiába a 6 év iOS-es múltam, plusz nem is célom, hisz mindenki azt használ, amit akar. Elvoltunk eddig ettől függetlenül is.
Jojo5: Persze, hogy nem, az hardverileg is mini, az pedig erősen meglátszik a felhasználói élményen. Egy G2 mini, meg One mini, meg S4 mini, stb-vel nekem sem lenne akkora pofám, hisz ezek lassúak, szaggatnak, stb. Kb. mint i4-en az iOS 7 korai verziói).
-secret-: Ez nekem is eszembe jutott már. Hogy ha lesz, hogy tudták titokban tartani úgy, hogy közben semmi mást nem.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Azért érdekes az iWatch felől, hogy semmi sem szivárgott ki. Alkatrészek vagy akármi.
-
Jojo5
őstag
válasz icecave #78286 üzenetére
Ez így van, hogy nem fog többet nyújtani, de pl. asszonykám HTC One mini-je került 130-ba, úgy, hogy már több mint 1 éve a piacon volt, és nem nem estem hanyatt tőle...
Az ájfon amiben többet nyújt, egyben korlátozottabb is az az IOS, viszont ha valakinek nincsenek extra szükségletei, akkor lepipálja a mezőnyt, a másik fontos tényező, hogy pl. a Z1C is kezdett valami 160-70, fele, most meg ~100k, ért elérhető, sőt most a Z3C idején még lejjebb fog menni, addig az apple termékek jobban értékelállóbbak mivel nem dobják ki ~6 havonta a frissített verziót belőlük...
Szerk: az meg egyenesen kibassza a biztosítékot, hogy az ájfon is ilyen tetűdrága...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
nagyúr
Mondjuk i6-hoz már akkor Z3C hasonul inkább. Bár tekintve,hogy i6 lesz vagy 220k, Z1C most 100, Z3C meg lesz 150, azért nagyon nem mindegy. i6 pedig nem fog többet nyújtani plusz 70k-ért, mint Z3C, maximum másokat. Itt meg már az jön csak a képbe, kinek mire van szüksége a szolgáltatásokból.
Blaise: Z1C-veé nincs ilyen gond, a fóliákat is víz alatt tettem fel, nem is lett alatta szösz
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz icecave #78274 üzenetére
Röhögni fogsz, de én meg I4 óta nem tudtam olyan okos telefont mondani ami annyira, de annyira kellett volna...
A Z2 tetszett, de nagy batár, a Z1C helyett meg már akkor I6 szerintem jobban bejönne...
Ami kurv@ nagy előnye az androidnak az az akksi és ennyi... Brutál, hogy a Z2\Z1C vagy most a Z3\Z3C vagy mondanám a kínai Oneplus One-t, mennyi kijelző időt futnak...
Ez az egyetlen és talán a legnagyobb hátránya az Ájfonnak...
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Zjunior
veterán
válasz icecave #78277 üzenetére
Ios8 merfeldkovel jobb.
Egeszseg szinten az uj termek szerintem pont az lesz, amivel kijonnek.
Lehet oraba integralva, vagy maskeppen de ott lesz vmi nagy durranas velemenyem szerint!
Nezegettem az Androidos telokat g3-at is..hat mit mondjak csak mosolygok.
Nemsokara ugyis jobban belelatok majd a dolgokba, mert telefonboltot nyitok.Gergoke88, nekem volt egy pakkom 4 jatekkal ha kellett volna,privatra anno nem valaszoltal igy elviszi mas jo aron
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
nagyúr
válasz Zjunior #78275 üzenetére
Mármint mit bánok meg? több, mint 2 hónapja megvan a Z1C. Mivel igen erősen elégedett vagyok, nem hiszem, hogy Z3C-re való csere esetén itt fogok majd sírni, hogy jajj, de sz*r döntés volt Ettől persze még megnézem a keddi eventet, kíváncsi vagyok, főleg azért, mert mivel sokat sportolok, ha egy idő múlva az Apple lesz az, aki legjobban kiaknázza a "health" cuccokban rejlő lehetőségeket, akkor az is lehet,hogy visszatérek (Nem mintha a Polar és Smartband cuccokkal nem lennének eléggé lefedve az igényeim).
Valamint ott van még az is, hogy tablet fronton nem tudom elképzelni a droidra váltást, bár valószínűleg ott is az a helyzet, hogy már régen nincsenek stabilitás és sebesség tekintetében lemaradva az iOS-től (Főleg iOS 7 óta ugye ). -
nagyúr
válasz Gergőke88 #78271 üzenetére
Én meg nagyon, de nagyon örülök, hogy a Z1C vettem, nem a G3-at. Ez egyszerűen a tökéletes telefon nekem. A G2 is az volt, kivéve a méretet, de a Sony-val ez is megoldódott, hardver meg ugye ugyanaz. Z3C is nagyon rendben van, de mivel a mostani is baromi gyors és pár dologban jobban tetszik, mint az új, így nem érzek égető késztetést a cserére. Ha mégis valami jó üzlet keretében váltok az újra, akkor az a Noise cancelling, meg az ant+ támogatés miatt lesz, nem a nagyobb kijelző, vagy a gyorsabb proci miatt. Az meg, hogy a méret maradt ugyanakkora, dicséretes, remélem, folytatja ezt az utat a Sony, sőt, más gyártó is csatlakozik a "zászlóshajó kisebb fizikai méretben" megvalósításhoz, akkor válogatni is lehetne,
-
Blaise
veterán
-
Tibee86
nagyúr
válasz -secret- #78268 üzenetére
Én olyan ~50et buknék rajta most, ha kicseréltetem és eladom "újként". De tényleg nagyon nem tartja az árát, főként a sok adócsaló, külföldi szolgáltató független telefonjait áruló sufnik miatt. Én Apple Store-os számla nélkül nem veszek már szifont, és az ilyen nagyon nagyon ritka a használt piacon.
-
Arcképgyáros
válasz Gergőke88 #78265 üzenetére
Írd be a keresőbe!
Tibee: Jah nálam is, de többet "one day"-be (megjelenéskor) nem fogok venni, 1 év alatt buktam rajt 110-et ha úgy nézzük, múltkor láttam már 140-ért 32 gigásat.
Mondjuk még nincs egy éves, de ez nagyon szarul tartja-tartotta az árát.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz -secret- #78264 üzenetére
Jogos, lehet a lekerekített élek, és a vékonysága kompenzálni fogja valamennyire, de szifonból csak az S verzió jöhet számításba, az meg még odébb van.
Gergőke88: Én is ettől tartok, de lehet rendelek majd egyet a neten, és akkor van pár napom eldönteni, hogy maradjon vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz Gergőke88 #78260 üzenetére
i6-ot biztos nem, lenne vagy +100 a váltás, és az eddigi képek alapján nem is tetszik, illetve már a méretnövekedéssel elvágta magát nálam az Apple. Nincs bajom az 5S-sel, de kéne valami újdonság és Z3 Compact kifejezetten tetszik. De majd kézbe véve, nyomkodva kiderül, mert a droid kinézetétől még mindig rosszul vagyok.
r3dsnake: Nagyon jól néz ki a kecske, ennyiért még én is rámentem volna, főleg, hogy 5 percre lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Cyberpunk #78237 üzenetére
Egy otost sikerult lealkudni. Amugy gyakorlatilag 0km-es a bringa, az elado 194cm magas es nemtul kenyelmes neki ez a vazmeret.
Amugy masnal is durva input lag van a messenger frissites ota gepelesnel? Foldozbaszom lassan, nagyon idegesito hogy fel szavak ugranak be.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz legiaap #78241 üzenetére
Melyik 360-on futó játék kéne? .
Amúgy tök olcsók használtan a gépek, vegyél egy régebbi S-t 'szt kész... de ha ott jársz akkor egy PS3 is menjen mellé.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
kenny123
addikt
Hali.
Valaki nem tud megbízható forrásból szép állapotú 5S-t, fehér színben?
Köszi.
yo
-
Gergőke88
addikt
-
Cyberpunk
félisten
Ezen hangosan felkacagtam most.
"Sziasztok!!
Krisztiántól kaptam egy új telefont. Ennek az a hibája, hogy a hátlapon van egy kis karcolás, mert játszott vele a Natika és leesett.
Ezért kisorsolom közöttetek.
Teendőid:
- lájk a képet
- lájk ezt az oldalt ---> Nélküled annyira más..'
- oszd meg a képet
-írd komiba, hogy, KÉSZ
Sorsolás: MA ESTE 22:00"i5S amúgy.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
legiaap
félisten
válasz Cyberpunk #78240 üzenetére
Hát kb. amúgy néztem a játékok zöme amik One-ra kiadnak 360-ra is megjelent/megjelenik.
Egy dolgot sajnálok és akkor nem filóznék az eladáson. Nem hiszem el, hogy nem tudták volna megoldani, hogy a 360-as játékok elfussanak. Ez kb. olyan, mint anno a WP7-esek elfelejthették a 8-at. És ez lesz majd tuti, mikor a 9 kijön, meg amikor kijön majd a következő gen xbox.
Érthetetlen.Vasinger!: Tudod mit mondok erre, bek@phatják! Ezért tart ott a Microsoft ahol. Ő az a cégahol a felhasználök vannak érte, nem pedig fordítva.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
A moto 360 200 fonton fog kezdeni. Na kb. hasonlóra számítok iWatch-nál is.
-
r3dsnake
nagyúr
Holnap zúzok Pestre megnézni EZT a "kecskét". Remélem összejön a brinya.
-
Ragnar95
félisten
válasz legiaap #78223 üzenetére
A QX1 mondjuk már valóban nem rossz, mert APS-C-s és Sony E bajonettes, bár méretre semmivel sem vagy előrébb vele, mint egy MILCcel mondjuk, cserébe nincs se EVF se OVF és gondolom képminőségben is veri egy hasonló árú APS-C váz.
Ízlések és pofonok, én feleslegesnek tartom ezt a konstrukciót.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz madgie #78225 üzenetére
Nagyon szép, a hátteret is gyönyörűen mossa, de arányaiban nem érezném, hogy nagyon szükségem lenne 1.8 alattira (azt is inkább 2.2-2.8 körül használom), mert az is szépen karcol és nem egy vagyon. Amúgy a shadow-on kicsit húztam volna fentebb, hogy jobban látszódjon a szeme.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz madgie #78222 üzenetére
Na, ügyesen megszerkesztettem Szóval így.
-
gyuromoj
veterán
-
Arcképgyáros
Szerintetek lesz iWatch?
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #78216 üzenetére
m4/3-on is 2 csak a crop factor, nem 2,5
Amúgy jó képek nagyon, durva, h milyen háttérmosása van annak az obinak
Ok, mert a Nikon 1-nek b@szott kicsi a szenzora, én m4/3-ról beszéltem, ami az egyik legelterjedtebb MILC szenzor, mivel MILCre írtad a 2,7-et.
legiaap: nem sok értelmét látom egy ilyennek, mert elég nagy és ahhoz képest a szenzorméret is nagyon kicsi + az optika se túl nagy, szóval nem hiszem,h annyit nyernél vele rossz fényviszonyok között az iPhone kamerájához képest, mint amennyibe kerül...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
legiaap
félisten
Én meg készülök lecserélni a Sony QX10-emet egy QX1-re.
Vagy QX30-ra, attól függ hogy lesz pénzem.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz madgie #78215 üzenetére
De ez MILC gép nem? 2,5-ös szorzóval. Ott pláne érthető, ha 35 alá kéne. 1.4-et nem is nézek amúgy, horror áron mennek. Mondjuk 50-esből még megfizethető kategória, de 24k-ért best buy volt eBayről újonnan az 1.8-as. Amit még nagyonnagyon szeretnék az egy nagylátó. 8mm fisheye teljes szenzort kirajzolva. De vaku lesz a kövi, addig tuti nem lesz új obi.
Az f1.2-es nem volt durván drága?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz madgie #78213 üzenetére
50mm. Nagyon kéne 35 amúgy, keresgettem is ma eBayen, de most nem fér bele 50k ilyesmire. Az a baj 50mm-be DX-en néha nagyon nem fér bele az, amit szeretnék. Ez a múltkori farkasok közti fotózásnál volt leginkább zavaró. A képek felén nincs rajta a kölykök füle.
Köszi a véleményt. Amúgy az Exifet mindig ott hagyom a képeken, úgyhogy ott tudsz infókat lesni.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz königarjen #78204 üzenetére
Szerintem én el fogom passzolni az enyém. Csak porfogó nálam.
-
Rage47
veterán
válasz königarjen #78204 üzenetére
én 1 évet adtam magamnak
1 hónap alatt mi változna? -
königarjen
tag
Még legalább szerintem 1 hónap mire benevezek új konzolra, tehát én sem rohanok ma a boltokba, addig talán még inkább tisztul a kép és sikerül jó döntést hoznom.
Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
Zjunior
veterán
válasz Totheground #78201 üzenetére
Van masik oldala, is lehet majd jon az a vki es 2-3 ev utan reccs...
Na akkor mar nehezebbWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
Totheground
addikt
válasz b4zsi- #78200 üzenetére
Nem azért. Most egyszeruen nincs idom ugy hosszu tavu kapcsolatra. Vagy valami olyat kene bealdozni erte, amit egyszeruen nem akarok. Tudom, onzes, de nem erdekel, 2X évesen még lehet onzo az ember. Meg persze az is benne van, hogy ha 2-3 ev mulva kimegyek, akkor az megint para lenne, hogy a masik jon/nem jon vagy mi legyen. Szoval legjobb a bekesseg egyelore.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest